Les 2 Alpes

Виж видеото
Имаме огромното удоволствие да представим на вашето внимание, един от най-успешните ни зимени проекти. Една ски дестинация, която наложихме на българският пазар и доказвахме, че да караш ски в Алпите може да бъде доста достъпно. За последните 9 години с нас именно там караха борд и ски повече от 6000 човека.
Вдигаме завесите и ви представяме поредно предложение LES DEUX ALPES или на български “Двете Алпи”.
Това е вторият най-стар ски курорт във Франция. Намира се в полите на връх La Meije, вторият по височина след Mont Blanc, на цели 3983м. Тук е подслонен най-големия глетчер в Европа, върху който могат да се карат ски.

Курортът си печели славата като зимния рай за сноубордистите. Всяка година “Двете Алпи” привлича тълпи от желаещи – от професионалисти до любители, да покорят със своя сноуборд върха на глетчера.
Тук е един от най-впечатляващите снежни паркове в Европа Френският курорт има какво да предложи на напредналите скиори и бордисти от 63 писти. За любителите на изпвънпистовото каране има маркирани изключително много извънпистови участъци.
Ски ваканция в Лес дьо Алпс /Les Deux Alpes/ е мечта за всеки, който желае незабравимо приключение и снежна приказка!
В по- високата част на курорта участъците са много тесни, а пистите доста стръмни, така че за любителите на мега курортите, 200 километра по тези писти могат да преминат много бързо.
Работят 59 лифта, които разрешават проблема с опашките от скиори.
В Лес дьо Алпс функционира и най-голямото ски училище във Франция. в него работят изключителни професионалисти.
Освен с големия брой писти, той привлича любителите на зимните спортове от цял свят, заради лудия си нощен живот, за вас са на разположение 17 ресторанта и 30 бара.

над. височина на курорта- 1650м
над. височина най-висока точка- 3660м
общо км- 220
брой писти- 90
бр. зелени- 13
бр. сини- 48
бр. червени- 17
бр. черни- 12
ски лифт- 43
фън парк- ДА- "LES 2 ALPES FREESTYLE LAND"

НАСТАНЯВАНЕ

Multi-Résidences 1650

Multi-Résidences 1650 се намира във Френския курорт Les Deux Alpes, като предлага апартаменти, които се намират на различен адрес. Всички апартаменти са на 250 метра от центъра на 2 алпийски курорта и имат изглед към Алпите.Всички студиа и апартаменти включват всекидневна с разтегателен диван и кът за хранене.  Осигурен е и ски гардероб. Кухненските боксове са оборудвани с хладилник и плот с котлони. В района има и много ресторанти, предлагащи традиционна кухня от региона Рона-Алпи.

Студио за 3 или 4 човека:

 • Всекидневна с разтегателно легло
 • Ниша с двуетажно легло
 • Кухненски бокс, оборудван с всички необходими уреди
 • Баня с тоалетна
 • Повечето студиа разполагат с балкон
- 599.00 лв., при настанени четирима човека
- 729.00 лв., при настанени трима човека
- 879.00 лв., при настанени двама човека

ПРОМО ЦЕНИТЕ СА НА ЧОВЕК И СА ВАЛИДНИ ДО 30.12 СЛЕД ТАЗИ ДАТА, ЦЕНИТЕ ПОСКЪПВАТ СЪС 100 BGN!

Едноспален апартамент за 6 човека:

 • Всекидневна с разтегателно легло
 • Ниша с двуетажно легло
 • Спалня с двойно легло или две единични легла
 • Кухненски бокс, оборудван с всички необходими уреди
 • Баня с тоалетна
 • Балкон
 • Повечето апартаменти разполагат с: телевизор, съдомиялна машина, микровълнова печка
- 799.00 лв., при настанени четирима човека
- 719.00 лв., при настанени петима 
човека
- 669.00 лв., при шестима настанени човека

ПРОМО ЦЕНИТЕ СА НА ЧОВЕК И СА ВАЛИДНИ ДО 30.12 СЛЕД ТАЗИ ДАТА, ЦЕНИТЕ ПОСКЪПВАТ СЪС 100 BGN!

Двуспален апартамент за 7 човека:

 • Всекидневна
 • Спалня с двойно легло или две единични легла
 • Спалня с две единични легла
 • Ниша с двуетажно легло
 • Кухненски бокс, оборудван с всички необходими уреди
 • Баня с тоалетна
 • Балкон
 • Повечето апартаменти разполагат с: телевизор, съдомиялна машина, микровълнова печка
- 729.00 лв., при настанени седем човека
- 779.00 лв., при настанени шест човека


ПРОМО ЦЕНИТЕ СА НА ЧОВЕК И СА ВАЛИДНИ ДО 30.12 СЛЕД ТАЗИ ДАТА, ЦЕНИТЕ ПОСКЪПВАТ СЪС 100 BGN!

Residence Meijotel

Апартаментите са разположени в градчето  Двете Алпи. Намира се в  непосредствена близост до ски пистата, което ви дава бърз и лесен  достъп до пистите и всички ски съоръжения.
След каране на ски през целия ден можете да се насладите на пазаруване и отдих в градчето.

При настаняване се заплаща на рецепция  депозит  от € 300 – депозира се с кредитна карта, депозита се възстановява след освобождаване на стаята и липсата на щети в апартамента.

Настаняване в студио за  4 човека: напълно оборудвана кухня, санитарен възел, трапезария с разтегателен диван и двуетажно легло в коридора.

Студио за 3-ма: 779 BGN
Студио за 4-ма: 689 BGN

ПРОМО ЦЕНИТЕ СА НА ЧОВЕК И СА ВАЛИДНИ ДО 30.12 СЛЕД ТАЗИ ДАТА, ЦЕНИТЕ ПОСКЪПВАТ СЪС 100 BGN!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИКак да се запиша за екскурзията?

Записването за екскурзията става след попълване на резервационната форма, червен бутон "РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА".
Резервационната система показва в реално време налични свободни места по хотели и типове помещения.
С попълване на формата за записване се внася депозит на стойност 200лв/ човек, с карта директно през сайта или по банков път или в наш офис в срок от 24часа от постъпване на резервацията.
Останалата сума е разделена на вноски:
до 15.01.2023– 200лв.
до 19.02.2023 – остатъка в зависимост от избрания пакетКакви са условията за анулиране на пътуването?

Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартни такси за прекратяване, спрямо изискваните от туроператора разходи за прекратяване на договора, съгласно чл. 89, ал. 1 – 4, заложени в Общите условия на туроператора (https://gdpr.rapsodytravel.bg/ОU_Rapsody_FINAL.pdf ), които се предават на туриста преди сключване на договора.Какво е застраховка "Отмяна на пътуването"?

Рапсоди Травел България ООД предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.
Застраховката при желание се сключва до 5 календарни дни от датата на договора за пътуване.
Цената на застраховката е 4,5% тарифно число от стойността на пакета за пътуване.
Покритието за Ковид е свободно избираемо с/у доплащане от 0.5% тарифно число и трябва да има минимум 10 дни до началната дата на пътуването.
Има възможност за добавяне на покритие за удължаване на пътуване (разходи за презаверка на самолетен билет, хотелско настаняване и т.н.), с/у доплащане на допълнителна премия съгласно тарифите.Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;

Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването. 

Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница. Какво не покрива застраховката? 


• Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования
• Опит за самоубийство
• Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването
• Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия
• Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения

Повече информация може да получите в офиса на агенцията.Какво е застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"

Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД Армеец представялва групова или индивидуална застраховка на български и чуждестранни граждани за времето от тръгването до връщането на пътуващия извън територията на Република България.

Медицинска застраховка за пистово каране включва покритие за мед. разноски до 20 000 евро, спасителни разноски до 5 000 евро и лични разходи до 500 евро със завишение за упражняване на любителски спорт.

Медицинска застраховка за извъпистово каране включва покритие за мед. разноски до 20 000 евро, спасителни разноски до 5 000 евро и лични разходи до 500 евро със завишение за упражняване на екстремен спорт.

Застраховката покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение.
Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица. Спасителните разноски ви гарантират спасителен екип, на място в планината, който осигурява транспортиране от пистата до лечебното заведение.

Самата застраховка покрива COVID лечение, ако в страната НЕ Е обявена епидемия.Мога ли да си взема ски екипировката с мен?

Да, разбира се!
Ако имаш избрана опция "организиран транспорт" е предвидено място за твоята екипировка:
*ски екипировка включва:
ски/сноуборд, обувки, щеки, каска, очила, протектори. Препоръчваме да бъдат опаковани в ски/сноуборд калъф, който да е надписан.

Допълнителна ски/сноуборд екипировка се таксува 40€ / на брой/

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА