Kopaonik

от € 189 за записвания до 30.11

02.03 - 06.03.2022

Задава се едно зимно приключение, което определено не е за изпускане. Представяме Ви най - известния сръбски ски курорт - Копаоник, получил голямо признание в света като любима дестинация за зимни спортове и отдих само на една ръка разстояние.
Освен с уникалния си субалпийски микроклимат, прекрасните ски писти и хотели за отдих, Копаоник е разположен в близост до най - известните балнеолечебни и СПА центрове в Сърбия. Благоприятната снежна покривка се задържа от ноември чак до май, което привлича още повече туристи.
Стягай багажа и тръгвай с нас на едно незабравимо зимно приключение...

Програма:

1. ДЕН Сряда - Сърбия
Пристигане в Копаоник - Сърбия, намиращ се само на 350 км. Настаняване в хотел Milmari Resort, който е на 4км от центъра на курорта, от който се разкрива невероятна гледка към планината.
В следобедните часове може да се отдадем на почивка в СПА центъра на хотела, от който също можем да се любуваме на красивата гледка.
Нощувка.
2. - 4. ДЕН Четвъртък - Събота - Сърбия
Със свежи сили закусваме и се приготвяме за много нови емоции, екстремни спускания и игри на снега. Въпреки голямото разнообразие от ски писти, малко хора са способни да се отправят на ски почивка и да правят само това. В непосредствена близост до курорта се намира и един от най-известните национални паркове в Европа. Национален парк Копаоник впечатлява не само с условия за зимни спортове, но и с природа. Тук може да видите редки растения и животни, които отдавна са изчезнали в по-цивилизованите райони на континента.
5. ДЕН Неделя
Като за последно закусваме в ресторанта на хотела и освобождаване стаите до 12:00ч.
Отпътуване.
ЦЕНА: 189 EUR* 

/ при настаняване в апартамент от 4 човека/

ЦЕНА: 209 EUR* 

/ при настаняване в апартамент от 3 човека/

ЦЕНА: 199 EUR* 

/ при настаняване в студио от 3 човека/

ЦЕНА: 229 EUR*

/ при настаняване в студио от 2 човека/

*МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА НА ЧОВЕК И СА ВАЛИДНИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА МЕСТАТА! 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • 4 нощувки със закуски в хотел Milmari Resort в избрания от Вас тип помещение
 • 3-дневна ски карта за Kopaonik
 • Туристическа такса
ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Двупосочен транспорт от София до ски курорта- 40€ с тръгване на 02.03.2022 и връщане на 06.03.2022 год. където е предвидено място за вашата ски екипировка (при мин. група от 25 човека)
 • Медицинска застраховка – 20 лв. (с покритие 20 000€ + 5000€ за спасителни разноски) за пистово каране
 • Медицинска застраховка – 30 лв. (с покритие 20 000€ + 5000€ за спасителни разноски) за  извън пистово каране
 • Шатъл бус от и до ски пистите - 2,5 € на ден на човек в двете посоки
 • по желание доплащане за вечеря - 11 € на ден/човек
 • по желание доплащане за SPA център - 12 € на ден/човек
 • Затраховка "Отмяна на пътуване";
 • PCR тест (ако е необходим);
 • Разходи от личен характер;

Настаняване

Hotel Milmari Resort Spa

Milmari Resort Spa предлага на своите гости закрит басейн, а ла карт ресторант, изискано обзаведени стаи с климатик и безплатен Wi-Fi. Намира се на 6 км от центъра на Копаоник.
Всички студиа предлагат спалня с разтегателен диван, телевизор, хладилник и самостоятелен санитарен възел и обзаведен балкон. Апартаментите разполагат също с кухня и трапезария, една спалня и всекидневна с разтегателен диван. Всеки апартамент е с различно обзавеждане като използваните снимки са примерни.
Гостите могат да разпуснат в бара на място. В центъра на Копаоник можете да намерите многобройни магазини, супермаркети и ресторанти.
До ски център Sunčana Dolina може да се стигне за около 4 км. Предлага се шатъл бус, който се заплаща на място 2,5 евро на ден в двете посоки.

ЦЕНА: 189 EUR* 

/ при настаняване в апартамент от 4 човека/

ЦЕНА: 209 EUR* 

/ при настаняване в апартамент от 3 човека/

ЦЕНА: 199 EUR* 

/ при настаняване в студио от 3 човека/

ЦЕНА: 229 EUR*

/ при настаняване в студио от 2 човека/

*МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ! 
ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ СА НА ЧОВЕК И СА ВАЛИДНИ ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА МЕСТАТА! 
Цена:

€ 189

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА

Често задавани въпросиКак да се запиша за екскурзията?

Записването за екскурзията става след консултация с наш сътрудник за налични свободни места, попълване на резервационната форма, която може да намерите горе в десния ъгъл на сайта и внасяне на депозит от 200лв., а останала сума се заплаща на вноски, както следва:
до 15.01.2022– 200лв.
до 19.02.2022 – остатъка в зависимост от избрания пакетИма ли изискване за предоставяне на PCR тест за влизане във Сърбия и влизане в България?

Към дата (29.10.2021г.) НЯМА изискване към българските граждани и всички, пристигащи от България в Сърбия, да представят отрицателен PCR тест на влизане в страната.

При връщане в България от Сърбия трябва да се предостави един от следните документи:
- Документ за завършена ваксинационна схема срещу COVID-19. За завършена ваксинационна схема се приема поставянето на съответен брой дози от ваксини срещу COVID-19, посочени в приложение към заповедта, и изтичането на 14-дневен период, след поставяне на последната доза;
- Документ, показващ положителен резултат от проведено изследване по метода на полимеразна верижна реакция (PCR) или бърз антигенен тест за COVID-19 - за лицата, преболедували от COVID-19 за периода от 15-тия до 180-тия ден, считано от датата на проведеното изследване, вписана в документа.
- След влизане в България до 24 часа трябва да бъде направен PCR тест за отпадане на поставената карантина.

Рапсоди Травел България има подписан договор с Лаборатория "Рамус", всички клиенти могат да се възползват от префенренциална цена на PCR тест- 60лв/ тест; бърз антигенен тест - 24лв./тест.

* При промяна и/или въвеждане на допълнителни ограничителни мерки / изискване за ваксинационен сертификат, сертификат за преболедуване, негативен резултат от RT PCR SARS-CoV-2 / за влизане в държавата, в която се провежда пътуването, извън случаите на ВЪВЕДЕНА АБСОЛЮТНА ЗАБРАНА ЗА ПЪТУВАНЕ И/ИЛИ ВЛИЗАНЕ В СТРАНАТА, туроператорът не носи отговорност!
Туроператорът е освободен от отговорност и в случай на нововъведени вътрешни правила и ограничителни мерки, наложени от страна на вътрешното законодателство на въпросната държава!Какво е застраховка "Помощ при пътуване в чужбина"

Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" към ЗАД Армеец представялва групова или индивидуална застраховка на български и чуждестранни граждани за времето от тръгването до връщането на пътуващия извън територията на Република България.

Медицинска застраховка за пистово каране включва покритие за мед. разноски до 20 000 евро, спасителни разноски до 5 000 евро и лични разходи до 500 евро със завишение за упражняване на любителски спорт.

Медицинска застраховка за извъпистово каране включва покритие за мед. разноски до 20 000 евро, спасителни разноски до 5 000 евро и лични разходи до 500 евро със завишение за упражняване на екстремен спорт.

Застраховката покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извънболнично лечение.
Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица. Спасителните разноски ви гарантират спасителен екип, на място в планината, който осигурява транспортиране от пистата до лечебното заведение.

Самата застраховка покрива COVID лечение, ако в страната НЕ Е обявена епидемия.Какво е застраховка "Отмяна на пътуването"?

Рапсоди Травел България ООД предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.
Застраховката при желание се сключва до 5 календарни дни от датата на договора за пътуване.
Цената на застраховката е 4,5% тарифно число от стойността на пакета за пътуване.
Покритието за Ковид е свободно избираемо с/у доплащане от 0.5% тарифно число и трябва да има минимум 10 дни до началната дата на пътуването.
Има възможност за добавяне на покритие за удължаване на пътуване (разходи за презаверка на самолетен билет, хотелско настаняване и т.н.), с/у доплащане на допълнителна премия съгласно тарифите.Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;

Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването. 

Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница. Какво не покрива застраховката? 


• Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования
• Опит за самоубийство
• Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването
• Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия
• Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения

Повече информация може да получите в офиса на агенцията.Какви са условията за анулиране на пътуването?

Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартни такси за прекратяване, спрямо изискваните от туроператора разходи за прекратяване на договора, съгласно чл. 89, ал. 1 – 4, заложени в Общите условия на туроператора, които се предават на туриста преди сключване на договора или в ТАБ "Общи условия за ползване" в нашия сайт.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА