Ние сме "Рапсоди Травел България"!

Екип от пътешественици, които споделят една обща ЛЮБОВ- ПЪТУВАНЕТО!

Обединени в идеята, че пътуванията могат да бъдат достъпни и най-вече за всеки, който иска да се забавлява докато обикаля из широкия свят!
Рапсоди Травел е най-голямата туристическа агенция за организиране на младежки и студентски парти пътувания  на Балканите!
Нашата мисия започна през 2013 год, като част от Rapsody Travel group- най-голямата мрежа от агенции, организиращи масови екскурзии за млади хора от Балканите. Освен с мащабни пътувания, агенцията организира тиймбилдинги на големи фирми и мероприятия свързани с пътуване.

През последните 10 години имаме повече от 50 000 доволни клиента и над 400 успешно реализирани проекта. Пътешествията на Рапсоди Травел са необикновени с това, че всяко едно е уникално и има своя запзена марка и отличителни белези. "Лято за млади", " Rapsody адреналин", " Lost in Истанбул", "Spring Break", 
"48 часа 8 декември", "Средиземноморско приключение",  "SPArty weekend Букурещ" , „UNIVERSITY BREAK“ и 
„Каталунско приключение“  са само част от нашите ежегодни проекти, като на всеки от тях присъстват между 300 и 3000 човека. С нашите оферти ние не само целим да предложим пътуване на достъпни цени, изследване на непознати места и допир до различни култури, а всичко това е съчетано с елемент на непрестанно забавление и е споделено с много много млади хора от Балканските страни!

Екипът на Рапсоди Травел е съставен изцяло от млади, амбициозни и креативни личности и знае от какво има нужда всеки пътешественик! Смело можем да твърдим, че сме лидер в организацията на студентски и младежки пътувания не само в България, а и на Балканите.

След всяка наша екскурзия ставаме повече от приятели и повече от семейство!

Добре дошли в света на неограничените мечти и пътешествия!

Нашия екип

Аз съм Ива или Pincky, както ме наричат повечето приятели и колеги.

Чувствам се голяма късметлийка, защото съм част от екипа на Рапсоди Травел България от самото създаване! Изградихме едно задружно семейство, с което се забавялваме и работим заедно! Да работиш в най- голямата туристическа агенция за младежки & парти туризъм, това е както много голямо удоволствие, така и голяма отговорност, защото вие поверявате вашите мечти в нашите ръце! Всяка една дестинация се подготвя с много желание до най-малкия детайл, защото знаем от какво има нужда един млад човек по време на своята ваканция!

Нещо малко за мен- пътешественик, романтик, мечтател и огромен оптимист. Пътешествията са моята най- голяма страст, обичам да се ровя във всякакви сайтове свързани с пътувания и мога да ви заведа абсолютно навсякъде… разбира се ако мястото е свързнано с парти ще е още по-лесно!

„Рапсоди Травел добър ден, Николета на телефона…“

Може би често чувате този израз и човека зад слушалката съм аз. Аз съм млад, амбициозен, позитивен и винаги с широка усмивка човек. Непрекъснато се впускам в нови приключения, излизам от зоната си на комфорт и се сблъсквам с предизвикателствата на живота. Имам много мечти, за които се стремя всеки ден като една от тях е да пътувам по света, да срещам нови и различни хора, да опознавам културата и обичаите на страните, които посещавам. В свободното си време обичам да разпускам като играя тенис, правя сладкиши, чета интересни книги и най-вече обичам дългите разговори с приятели с чаша вино в ръка и вкусна храна.

Казвам се Недялко Колев event manager на Rapsody Travel в офис Пловдив.

Завършил съм Висше строително училище „Любен Каравелов“ - гр.София, но това, което преживях на едно 11 дневно пътуване, организирано от Rapsody Travel, преди 7 години, преобърна всичките ми представи за света. Rapsody Travel завъртя живота ми на 180 градуса и ме накара да се преориентирам тотално в професионалната си реализация. В този момент станах част от приключението Rapsody Travel Bulgaria.

Тези, които ме познават знаят, че съм усмихнат ,отзивчив и винаги насреща за вас - нашите прекрасни клиенти. Винаги готов за нови преживявания, дестинации, познанства и положителни емоции. За мен няма неразрешми проблеми, както в работата така и в живота. През годините заедно се научихме, да се справяме във всякакви екстремни ситуации на различни и нови локации.

Здравейте, прекрасни!

Аз съм Софи Ботева на 25 години- едно от двете усмихнати лица, които ще срещнете, ако посетите офиса на Rapsody Travel в Пловдив.

На път съм да завърша специалност право в ЮФ на ПУ „ Паисий Хилендарски“ . Още в I курс се сблъсках с МАГИЯТА наречена Rapsody Travel и от тогава съм една малка частица от нея.

За себе си ще кажа,че съм като всички млади хора свръхамбициозна ,целеустремена , мечтаеща, обичлива, усмихната,лъчезарна, емоционална и положително настроена. Обичам да помагам на другите , а хобито ми е кулинарията.

Да работя в Rapsody Travel за мен е огромна чест и удоволствие. Тук се запознах с изключителни личности, създадох нови познанства и приятелства, срещнах хора, които ми показаха ,че няма неосъществими мечти и ако силно искаш нещо то се случва.

Ако искаш да станеш част от нашия екип по време на всяко парти пътуване или просто си общителен и имаш нужда от допълнителен доход, можеш да кандидатстваш за нашия екип от промоутъри!