ВИЕТНАМ И КАМБОДЖА- ИЗГУБЕНИ ИМПЕРИИ!

Цена от € 2699

30.03 - 11.04.2025

Отворете вратата към приключенския свят с незабравимата екскурзия до Виетнам и Камбоджа !

Пренесете се във времето, докато се губим сред древните тайни на Ангкор Ват в Камбоджа. Следвайте стъпките на изгубени цивилизации и открийте артефакти, криещи невероятни приключения.
Предизвикайте себе си във Виетнам, докато разгадавате тайнствени пещери и прекосяваме безкрайния залив Ха Лонг, където съкровища очакват да бъдат разкрити.
Следвайте плаващите пазари на Меконг, където цветните лодки ще ви отведат към непознати земи и приключения.

Да се впуснем заедно към това епично приключение с което ще предизвикателства себе си и ще покорим нови върхове!

ПРОГРАМА:

Ден 1./ 30.03.2025год.
Среща на Терминал 2 в 18:00ч. и полет София – Истанбул в 20.10ч- 22.40ч
Отправяме се за втори полет – Истанбул – Хо Ши Мин в 02:10
Ден 2./ 31.03.2025год.
Кацаме на летище Хо Ши Мин в 16:25ч. Трансфер и настаняване в хотела.
Нощувка.
Ден 3./ 01.04.2025год.
ХО ШИ МИН- ДЕЛТАТА НА МЕКОНГ

Ранна закуска. Днес денят ще е изпълнен с приключения. Вземи приключенския си дух, затегни каската, настани се удобно, днешния тур ще бъде на Vespa, опитен шофьор ще ни отведе до поречието на делтата на Меконг, от там ще се качим на корабче, за да достигнем от другата страна на реката. Ще спрем във местна фамилна работилница, където ще наблюдаваме начина на приготвяне на традиционното оризово вино. Разходката с "Vespa"-та продължава по-навътре в провинцията, където ще се насладим на спокойствието на делтата. Ще видим традиционни къщи, построени от дърво и палмови листа и ще наблюдаваме живота на местните фермери- как те хващат риба или събират плодове с методи, предавани от поколения. Ще спрем за вкусен обяд. Обиколката ни продължава с посещение на храма Као Дай. Као Дай е монашеска религия основана във Виетнам през 1926 година и представлява комбинация между много религии и вярвания включително будизъм, конфуцианство, даоизъм, виетнамски спиритуализъм, християнство и ислям. Тези, които го проповядват вярват в догмите да не се убива, да се живее честно, да се прави добро и да се избягва злото, да се помага и да се отдава почит на прадедите.
Връщане в хотела. Нощувка.
Ден 4./ 02.04.2025год.
ХО ШИ МИН- СИЕМ РЕАП

Ранна закуска и освобождаването на хотела. Днес ще се отправим на полудневна обиколка на град Хо Ши Мин или, както западните туристи, а и местните хора предпочитат да го наричат – Сайгон, ще минем през катедралата Нотр Дам, Централната поща, Двореца на независимостта и Китайския квартал. Някога градът е бил важен търговски център и пристанище, като търговията се е извършвала от виетнамци, китайци, японци, французи, холандци. Всяка от тези култури е оставила своето архитектурно и особено кулинарно наследство. По време на тура ще обядваме в местен ресторант.
Следва трансфер до летището за полет до Сием Реап, Камбоджа. Трансфер до хотела. Нощувка.
Ден 5/ 03.04.2025год.
ХРАМОВЕТЕ АНГКОР

Закуска. За този ден е добре да сте облечени с дрехи покриващи раменете и коленете. Днес ще посетим старата столица на кхмерската империя - Ангкор Том, известен с монументалните си укрепителни стени и портите украсени от скулптури на човешки лица. Гръдът е пресечен от две перпендикулярно разположени улици, които водят към основния храм Байон, събрал в себе си архитектурни елементи от будизъм и хиндуизъм. Ще се насладим на храма. Обиколката ни продължава с посещение на хиндуиския храм Фимеанакас, Терасата на слоновете и Терасата на прокажения крал. Обяд. Следобед ще разглеждаме най-големия в света храмов комплекс Ангкор Ват - символ на величието на Кхмерската империя. Съчетал в себе си двете основни форми в кхмерската религиозна архитектура – „храм-планина“ и „храм-галерия“, Ангкор Ват впечатлява и с уникалната си скулптурна и барелефна украса, въздействаща и до днес със своето величие. Ще се разходим до известния храм Ta Прохм, вплетен в гъстата растителност на камбоджанската джунгла и обгърнат от корените на огромни смокинови дървета.
Връщане в хотала. Нощувка.
Ден 6/ 04.04.2025год.
СИЕМ РЕАП- ХОЙ АН

Закуска. Днес се отправяме към плаващото селце „Чонг Книс“ разположено на около 13 км от Сиен Реап. Ще се разходим с лодка в езерото с традиционна дървена лодка Тонле Сап, за да се запознаем с плаващите селища навътре в езерото и начина на живот на селяните, които живеят там. Ще надникнем в техните къщите, в училището им. Ще ни разкажат как живеят от поколения на това място. Някога езерото е наречено Голямото езеро от французите, то е наистина и най- голямото сладководно езеро в Югоизточна Азия. Езерото е дълго 250 км, а ширината му е 100 км в най- обширната част.
Връщане в града за обяд в местен ресторант. След обяда трансфер до летището за полет до Да Нанг. Трансфер до Хой Ан и настаняване в хотела.
Ден 7/ 05.04.2025год.
Закусете добре, днес денят ни ще е отново изпълнен с купища приключения. Отправяме се с нашия автобус до Кокосовата гора, за едно лудо приключение с лодки тип 'кошница" Ще бъде лудо, цветно, шумно, мокро и много забавно. Ще станете част от зрелищен спектакъл в реката.
Връщаме се в Хой Ан за обяд в местен ресторант, който ще ни сервират специалитети от региона. Следобяд нашата разходка в Хой Ан продължава с посещение на японския покрит мост, най-известният архитектурен паметник в града с над 400 годишна история и Асамблейната зала Фуджан, особено красива и пищно аранжирана отвън и отвътре.
Връщане в хотела. Нощувка.
Ден 8/ 06.04.2025год.
ХОЙ АН- ДА НАНГ

Закуска.
Днес денят е отреден за едно невероятно творение на човешката мисъл. Отправяме се към прекрасният атракционен парк Ба На Хилс. Стига се посредством кабинков лифт, който е един от най-модерните в Югоизточна Азия. На първата спирка на лифта ще имаме възможност да се насладим на наистина завладяващата красота на панорамата, която се открива към град Да Нанг. Стигаме до известния Златен мост, който е един от най-известните и красиви пешеходни мостове в света. Ще видим винарната и прекрасните френски „Градините на любовта“. След това се взима втората линия на кабинковия лифт и отиваме до следващото ниво. Там попадаме във вълшебното Френско село, в което звучи постоянно прекрасна музика. После може да вземете участие в много от атракционите на Фентъзи парка.
След като сенасладим на атракционния парк се връщаме в град Да Нанг за кратка разходка и посещение на символът на града- "Драконовия мост" издигнат над река Хан.
Връщане в хотеа. Нощувка.
Ден 9/ 07.04.2025год
ХОЙ АН- ХАНОЙ

Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела и трансфер до летището за полет Да Нанг- Ханой.
Пристигане в Ханой. Трансфер и настаняване в хотела.
Нощувка.
Ден 10/ 08.04.2025год.
ХАНОЙ
Закуска.
За този ден е добре да сте облечени с дрехи покриващи раменете и коленете. Ще посетим Храмът на литературата – първият виетнамски университет, който е и едно изключително красиво място, построено по принципите на конфуцианството. Изключително красив е Павилиона на Съзвездията, но може би есенцията на мястото е изключителното обожествяване от виетнамците на грамотността и познанието. Мавзолеят на Хо Ши Мин също е едно от най-посещаваните места в Ханой- последният дом на най-таченият виетнамски лидер Хо Ши Мин, познат още като Чичо Хо. Ще видим и най-старата пагода във Виетнам- Tran Quoc pagoda, построена през далечния 6 век. Макар, че в момента се намира на островче на Западното езеро в Ханой, тя е била преместена от оригиналното си местоположение на брега на Червената река през 1615г. Била е любимото място за празнуване на кралските семейства. Предвиден обяд в местен ресторант.

Турът ни продължава към селце за посещение на семейство, в което живеят три поколения и ще имате възможността да се пренесете в бита и културата на местните. Любезните ни домакини ще ни приготвят вкусна вечеря.
Връщане в хотела. Нощувка.
Ден 11/ 09.04.2025год.
ХАНОЙ- ХАЛОНГ БЕЙ

Закуска и освобождаване на хотела.
Отпътуваме към залива Ха Лонг, където с круизен кораб отплаваме на еднодневно плаване из изключителния природен феномен, едно от 7-те природни чудеса на света. На местния език името му означава „драконът, който се спуска към морето“. Мястото е изключително красиво, заема площ от около 1500 кв. Км и се състои от над 3000 острова и скални образувания с причудливи форми, издигащи се от тюркоазените води на морето и носещи имена като „кучето“, „кулите“, „платноходката“, „шише от парфюм“ и други.
По време на круиза ще се насладим на вкусен обяд и вечеря, приготвен от екипжа, който включва вкусна виетнамска храна и специалитети от региона.
Нощувка.
Ден 12/ 10.04.2025год.
Събуждаме сетивата си, за едно неверояно място. Пред нас е изумрудено зеления залив, готов да разкрие пред нас всички спиращи дъха пейзажи. Предстои ни посещение на обширна пещера в резервата Ха Лонг- Luon Cave.
лед като се върнем от разходката на пещерата, ще съберем нови сили с вкусен брънч.
Освобождаване на круизния кораб.
Следва трансфер към летището в Ханой и тръгваме обратно за България.
Полет: Ханой- Истанбул- 23.05- 05.20ч

*Агенцията си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата!
ДЕН 13. /11.04.2025/
Пристигане в България с полет от Истанбул- София- 11.04- 07.30ч.

Полетно разписание:
30.03 София – Истанбул 20:10 – 22:40
31.03 Истанбул – Хо Ши Мин 02:10 – 16:25
10.04 Ханой – Истанбул 23:05 – 05:20 +1
05.05 Истанбул – София 07:15 – 07:30
*Възможна е промяна в полетното разписание от страна на авиопревозвача. В случай на промяна, всички записани ще бъдат уведомени своевременно!

ПРОМО ЦЕНИ: от 2699€/ човек

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

 • Самолетен билет София – Истанбул – Хо Ши Мин- Ханой – Истанбул – София с редовен полет на Turkish airlines с  включен 5кг  ръчен и 20кг. чекиран багаж с включени летищни такси към дата на публикуването на туристическата програма към дата 20..05.2024год. 
 • Транфер: летище- хотели- летище
 • Самолетен билет Хо Ши Мин- Сием Реап с  включен 5кг  ръчен и 20кг. чекиран багаж;
 • Самолетен билет Сием Реап- Да Нанг с  включен 5кг  ръчен и 20кг. чекиран багаж;
 • Самолетен билет Да Нанг- Ханой с  включен 5кг  ръчен и 20кг. чекиран багаж;
 • 2 нощувки в Хо Ши Мин в хотел 3- 4* в двойна стая с включени закуски и 2 обяд в местен ресторант по време на екскурзиите
 • 2 нощувки в Сием Реап (Камбоджа) в хотел 3- 4* в двойна стая с включени закуски и  2 обяд в местен ресторант по време на туровете
 • 3 нощувки в Хой Ан в хотел  4* в двойна стая с включени закуски и 2 обяда в местнен ресторант по време на туровете 
 • 2 нощувка в Ханой в хотел 3- 4* в двойна стая с включени закуски и 1 обяд в местни ресторанта по време на туровете  и 1 вечеря в местно семейство
 • 1 нощувка на круизен кораб с плаване по залива Халонг бей в двойна каюта с включени 1 обяд, 1 вечеря, 1 брънч.
 • Всички описани в програмата турове
 • Местен екскурзовод на английски език по време екскурзиите
 • Рапсоди представител по време на цялото пътуване
 • Такса гориво, вредни емисии – обявява се 20 дни преди полета

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

 • Виза за многоратно влизане във Виетнам- 50$
 • Виза за влизане в Камбоджа-  36 $
 • Избор на съседни седалки по време на полетите. Самолетната резервация е групова, като местата се разпределят на случаен принцип между цялата група. 
 • Доплащане за настаняване в единична стая- 500€ за целия престой
 • Допълнителни екскурзии- описани в програмата- "по желание" заявяват се и се заплащат с последната вноска по екскурзията 
 • Медицинска застраховка към ЕВРОИНС- 35лв. с покритие 20 000 €, Опция Б за целия престой
 • Бакшиши (шофьор/ местен гид)– около 5 $ на човек/ ден- заплаща се на място след приключването на всеки тур
 • Застраховка "Отмяна на пътуване"- препоръчваме сключването на тази застраховка!
 • Разходи от личен характер;

НАСТАНЯВАНЕХо Ши мин- Сием Реап- Хой Ан- Ханой- Халонг бей

Цена:

€ 2799

Vien Dong Hotel 3-4**** - Хо Ши Мин

С изглед към парка 23/9, хотел Vien Dong.. Той предлага модерни стаи за гости в район 1 в оживения град Хо Ши Мин. Гостите могат да се насладят на безплатен WiFi във всички части и да се хранят в ресторанта на място.

Декорирани с виетнамски произведения на изкуството, всички просторни стаи разполагат с климатик, кът за сядане и телевизор с плосък екран. Някои стаи са оборудвани със самостоятелен балкон с изглед към парка. Самостоятелната баня е с вана, душ и безплатни тоалетни принадлежности. Ресторантът на хотела предлага местни и международни ястия.

City River Hotel 3-4**** - Сием Реап

Разположен на брега на река Сием Реап, хотел City River разполага с плувен басейн на покрива. Той се радва на тихо местоположение на пешеходно разстояние от оживената улица Pub Street и Night Market.
Стаите в City River са обзаведени в типичен кхмерски стил от дървени мебели. Всяка климатизирана стая разполага с кабелна телевизия, минибар и сейф. Самостоятелните бани са оборудвани с вана с душ.

Гостите могат да тренират във фитнес центъра или да се отпуснат на шезлонг на покрива, докато се наслаждават на гледка към залеза. Магазинът за сувенири продава местни занаяти като бижута и коприна. Осигурен е безплатен Wi-Fi в целия хотел.
Закуска на блок маса се сервира в ресторант The Palm Tree, който е отворен и за хранене през целия ден. Той сервира кхмерски и западни ястия, както и селекция от бири и вина.
Хотел City River е на 10 минути от храмовете Ангкор. Международното летище Сием Реап е на 20 минути.

 Hoi An Beach Resort 4**** - Хой Ан

Сгушен между плажа Cua Dai и река De Vong, Hoi An Beach Resort разполага с 2 открити басейна. Предлага безплатен Wi-Fi и двупосочен трансфер до древния град Хой Ан.
Стаите в Resort Hoi An разполагат със самостоятелни балкон. Всяка стая е оборудвана с телевизор, сейф и удобства за приготвяне на чай/кафе.
В ресторант River Breeze гостите могат да се хранят на закрито или на балкона с изглед към реката. Можете да се насладите на леки закуски и освежителни напитки в бар Sunshine и крайбрежния бар Sands.

Skylark Hotel 4**** - Ханой 

Разположен в Ханой, хотел Skylark предлага на своите гости открит плувен басейн, безплатен WiFi и общите части. Настаняването предлага рум-сървиз, 24-часова рецепция и обмяна на валута за гостите.

Стаите в хотела са оборудвани с климатик, кът за сядане, плоскоекранен телевизор с кабелни канали, сейф и самостоятелна баня, безплатни тоалетни принадлежности и сешоар. Всяка стая разполага с електрическа кана, докато някои стаи разполагат и с балкон, а други имат изглед към града. Всички стаи разполагат с бюро.
Гостите на хотел Skylark могат да се насладят на закуска на шведска маса. В мястото за настаняване ще намерите ресторант, предлагащ американска и азиатска кухня.

Peony Cruise- deluxe balkony- Halong bay

Тръгвайки от яхтеното пристанище Туан Чау, ще се насладите на круз с Peony Cruises  из залива Ха Лонг - Лан Ха. Гостите могат да се насладят на престоя си в климатизирани каюти с безплатен WiFi. Круизът на "Peony Cruises " предлагат на своите гости ресторант и бар, срещу допълнително заплащане може да се насладите на отпускащи масаци в спа центъра.
Отличаващи се с модерен дизайн, всички помещения за настаняване са оборудвани с плоскоекранен телевизор със сателитни канали, минибар и електрическа кана. Всяка каюта разполага с баня с душ кабина. Допълнителните удобства включват халати и чехли.


Посочените хотели са ориентировъчни!

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИКак да се запиша за екскурзията?

Записването за екскурзията става след попълване на резервационната форма, която може да намерите в горния десен ъгъл на сайта. Резервационната система показва в реално време налични свободни места по хотели и типове помещения.
С попълване на формата за записване се внася депозит в размер на 600 лв. / човек с карта директно през сайта или по банков път или в наш офис в срок от 24часа от постъпване на резервацията.
Останалата сума е разделена на 3 вноски, втора вноска до 30.08.2024год. и 30.11.2024год Остатъкът до пълната сума трябва да бъде заплатена до 28.02.2025 г.Трябва ли ми виза за Виетнам и Камбоджа?

Да, необходима е виза и за двете държави!

Виетнам:
Предварително се подава заявление за е-виза.
Българските граждани, пътуващи за страните, е необходимо да притежават международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в страната и поне една празнa страници за поставяне на визитa/ печат.

Кандидатстването за електронна виза за Виетнам става лично, като процедурата трябва да стартира около един месец преди заминаване от следния адрес, като попълни коректно своите данни: https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/web/guest/khai-thi-thuc-dien-tu/cap-thi-thuc-dien-tu
Заплаща се 25$/човек/единично влизане с карта през сайта.

Ще получите електронната виза след пет работни дни (с изключение на събота, неделя или официални празници).
Трябва сами да проверявате статуса на вашата електронна виза, системата няма да изпрати резултата на вашия имейл.
Можете да проверите резултата за вашата електронна виза от тук https://evisa.xuatnhapcanh.gov.vn/en_US/tra-cuu-ho-so .
Обърнете внимание, че трябва да запомните регистрационния код, когато кандидатствате за вашата електронна виза, за да проверите резултата.
Ако е успешно, разпечатайте електронната си виза и я носете със себе си, за да я покажете на митницата на летището в България и когато пристигнете във Виетнам.
Преди да кандидатствате, моля, подгответе сканирана страница с паспортна информация ( да е ясно, четливо без отблясъци на паспорта) и снимка с паспортен размер (4x6 см) на бял фон, гледайте право, без да се усмихвате, като косата не трябва да покрива лицето.

В случай, че желаете асистенция от местната агенция партньор, цената за издаване на визата е 40$. Всички документи, които се изискват по издаване на визата следва да бъдат коректно изпратени до един месец преди заминаване.

Виетнам- необходимо е издаване на многократно влизане в страната.
Очаква се след 15.08.2023год. тя да се издава онлайн, ще получите актуални цена и начин на издаване след тази дата.

Камбоджа:
Визата за Камбоджа може да се извади предварително по електронен път /www.evisa.gov.kh/ или да си го направите при пристигането на летището, издава се на летище в Сием Реап, заплаща се лично на място, попълва се визов формуляр и се предоставят валиден задграничен паспорт и 2 (две) цветни снимки с размер 4 см х 6 см); Цена на виза за еднократно влизане около 30 USD

Българските граждани, пътуващи за страните, е необходимо да притежават международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на влизане в страната и поне две празни страници за поставяне на визите/ печатите.Важно за Виетнам и Камбоджа!

Местна валута и възможности за заплащане:
Пристигайки във Виетнам е препоръчително да си обмените долари във местната валута виетнамски донг.
Плащанията с карти са широко разпространени в големите градове като Ханой и Хо Ши Мин, но е добре винаги да проверявате дали няма да ви сложат допълнителна такса при плащането с карта.
Банкоматите са разпространени и можете спокойно да теглите пари, но е добре да предупредите банката си, че ще пътувате към тази дестинация, за да не ви я блокират.

В Камбоджа спокойно може да плащате с долари, приемат се навсякъде.

Облекло в посещение на храмовете:
Когато се влиза в местните храмове е задължително да се събуят обувките. Добре е да сте с по- дълги дрехи и да не се виждат колена и рамене. Ако искате да направите снимка на монасите, трябва задължително да ги попитате първо.
Не можете да докосвате главите на децата, не е добре за жените да докосват монасите. никога не заставайте с гръб към Буда!

Мога ли да пия вода от чешмата?
– Не, абсолютно препоръчително е да се купува минерална, бутилирана вода.

Какви са цените във Виетнам и Камбоджа, скъпо ли е и какво може да се купи?
- И двете страни са по- евтини от България. Местната храна и ресторанти са на много добри цени, докато ако търсите тип западна кухня, то тя ше е по- скъпа.

Нужен ли ми е адаптор за електрическото напрежение?
- Не е нужен специален адаптор, може да се използва универсален адаптор.Какви са условията за анулиране на пътуването?

Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартни такси за прекратяване, спрямо изискваните от туроператора разходи за прекратяване на договора, съгласно чл. 64, т. а- d, заложени в Общите условия на туроператора, които се предават на туриста преди сключване на договора или в ТАБ "Общи условия за ползване" в нашия сайт.Какво е застраховка "Отмяна на пътуването"?

Рапсоди Травел България ООД предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.
Застраховката при желание се сключва до 5 календарни дни от датата на договора за пътуване.
Цената на застраховката е 4,5% тарифно число от стойността на пакета за пътуване.
Покритието за Ковид е свободно избираемо с/у доплащане от 0.5% тарифно число и трябва да има минимум 10 дни до началната дата на пътуването.
Има възможност за добавяне на покритие за удължаване на пътуване (разходи за презаверка на самолетен билет, хотелско настаняване и т.н.), с/у доплащане на допълнителна премия съгласно тарифите.Общи условия при застраховка „Отмяна на пътуване“, включваща и отмяна на пътуването поради COVID-19:Възстановяване на възникналите разходи при анулиране на резервирано пътуване;

Ако застрахованото лице се разболее от COVID-19 или е поставено под карантина поради съмнение за заболяване и следователно трябва да отмени планирано пътуване, застраховката покрива възстановяването на разходите за анулиране на пътуването. 

Заболяването на съпруг/а или близък роднина, който не пътува, също се счита за причина за анулиране на пътуването, при условие че лицето има живото застрашаващо състояние поради COVID-19 и се нуждае от интензивни грижи в болница. Какво не покрива застраховката? 


• Събития, които са причинени предумишлено или поради груба небрежност на застрахования
• Опит за самоубийство
• Събития в здравословното състояние на застрахования, които са настъпили или се очаква да настъпят в момента на сключване на застраховката или началото на пътуването
• Събития, които застрахования понася вследствие на употреба на алкохол, наркотици, медикаменти или поради отлагане на предписана терапия
• Събития, които са в посредствена или непосредствена връзка с размирици, военни действия, терор от всякакъв вид, стихийни бедствия, влияния на околната среда, земетресения

Повече информация може да получите в офиса на агенцията.Кога е най-подходящо да посетим Виетнам?

Винаги е добро време да посетите Виетнам. През по- голямата част от годината са възможни превалявания. Обикновено е по-топло и влажно през повечето месеци, но е възможно захлаждане особено в северен Виетнам в месеците между Ноември и Февруари, затова е никога не е излишно да си носите някой връхна дреха освен летните тоалети.Кога е най-подходящо да посетим Камбоджа?

За екскурзия в Камбоджа е подходящо по всяко време поради факта, че обикновено е топло през цялата година. Има по-голям шанс за валежи от Май до Октомври, но преваляването е за кратко и е последвано от слънце. През останалото време от годината времето е топло и сухо.Какъв бюджет е нужен за седмично посещение на Камбоджа?

С включени в пакетната цена транспорт и настаняване един турист може да очаква нужен бюджет около 150-200 USD за разходи от личен характер.Какъв бюджет е нужен за седмично посещение на Виетнам?

С включени в пакетната цена транспорт и настаняване един турист може да очаква нужен бюджет около 300-420 USD за разходи от личен характер.

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА