Нова година в Будапеща

08.08.2020 г.
Ето, че декември вече чука на вратата и започваме да се замисляме къде да отпразнуваме Новата година. Ние както винаги, освен, че сме уточнили дата имаме и железен план как и къде да отбележите подобаващо идването на 2017 година. Като едни утвърдени пътешественици, които знаят къде е най-горещата точка на купона сме подготвили 3 неустоими предложения, върху които си струва да се замисли човек за къде точно да стегне новогодишно куфара. Настанете се удобно, отворете си една тъмна биричка в духа на сезона и да плануваме заедно как, къде и с кой да отбележим новата година.Ако искате НОВАТА 2017 да започне с много емоции, нови дестинации, партита, усмивки, нови запознанства и ферия от цветове и музика БУДАПЕЩА е мястото за вас. Какво сме ви подготвили? Представяте ли си как на вън са минусови температури, а вие сте по бански, пиете си биричка в басейна и междувременно пускат едни от най-добрите унгарски dj-и. Е, представете си го добре, защото партито в термалните бани на Будапеща е емблема за нощния и живот. Новата година ще я посрещнем шумно на площада, след това партито продължава в един от най-добрите клубове в града.

Ако вече сте били в Будапеща и искате нещо ново и различно, влизаме с второто ни предложение- Краков, град, който няма как да не Ви впечатли със своята архитектура и забележителности. Старата полска столица спокойно може да бъде наречена „град-музей“ и впечатлява изключително със стария си град, който е в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Всяка година градът е посещаван от над 3 милиона туристи, а за специалният дух, който притежава Краков, допринасят и студентите, които са над 100 000 и са неизменна част от всичко, което се случва. Ще посрещнем Новата година на един от най-живописните площади в Европа и след това ще осъмнем в най-добрия клуб! Пътешествието ни продължава в Прага, където бира ще се лее!

Ако с тези предложения не сме успяли да ви грабнем и все още се чудите къде да посрещнете новата 2017, а искате да е нещо различно и интересно…и да не е скъпо… Подгответе се за Rapsody НОВА ГОДИНА 2017 в БЕЛГРАД. За Белград може да се говори много, но има едно нещо, което го прави една от най-атрактивните дестинцаии на Балканите и това е уникалния нощнен живот, който кипи в сръбската столица… Белград е известен предимно със своите дискотеки т.нар. СПЛАВОВИ, които са разположени в самите реки Сава и Дунав и разнообразието, което те предлагат и откъм интериор и откъм различните музикални стилове – във всеки клуб се пуска различна музика – хаус, рок, „турбо фолк“, R & B… Общо взето всеки може да намери това, което той иска и да се забавлява до зори под звуците на любимата си музикa. Това, което прави посрещането на Новата 2017 г. още по-неповторимо и незабравимо е, че имате възможност да почувствате истинската атмосфера в сръбската столица и темпераментния дух на сърбите с жива сръбска музика и типична сръбска храна на корем.

Е, ние оставяме решението на вас До следващата седмица, когато ще ви разкажем как отбелязахме #48часа8декември в Банско!

Последни публикации в блога

Виж още