Защо в Банско на 8-ми декември?

17.10.2023
Най-предпочитаната парти дестинация по време на студентския празник, която води класациите в последните години е именно зимния курорт Банско, още познат като меката на студентския празник. 

Банско предлага нещо за всеки – СПА релаксация , в едни от най- добрите хотели в България за най – ученолюбивите, на които им е „ прегрял двигателя“, разходки в планината, условия за ски/сноуборд за тези, които искат да вдигнат адреналина и да презаредят батериите, щур купон в едни от най – добрите механи, ресторанти и барове в областта за всички party animals , които знаят, че 8-ми декември е времето за истинска подготовка за предстоящата сесията.. 

Все пак народна мъдрост гласи „полят изпит, взет изпит..“
А ето как да превърнете осми декември в истински ЕПИЧЕН ден:  

  1. Бъдете сигурни, че сте събрали ТОП купонджийска компания за празника.
  2. Елате в Банско, както знаете не си студент, ако не си в Банско.
  3. Доброто настроение и активирания „парти режим“ са задължителни елементи от двудневното парти в Банско. 
  4. Настройте се, че сънят ще е мираж, все пак 48часа8мидекември е еквивалентът на парти, парти и пак парти.. 
  5. Посетете всички възможни локации и купонясвайте на макс. Рапсоди парти гривната ви осигурява вход свободен във всички Рапсоди заведения.  Кога друг път ще имате възможност да посетите над 6 дискотеки за една вечер?!
  6. Пригответе се за много нови запознанства. Над 3000 студента ще щурмуват Банско с нас в периода 7-10 декември. 
  7. Не е необходимо да си разваляте кефа, защото сте избрани за шофьори на компанията. Бъдете част от истинския парти маратон и се възползвайте от  услугата транспорт, в който купона по маршрута до/от Банско също е гарантиран. 
  8. Заредете телефоните си! Инстаграм сторитата и тик тоците с таг #48часа8декември са задължителни!
  9. Подсигурете си удобни обувки. Нощта е дълга, стиловете са различни, музиката е силна, гост изпълнителите са едни от най – добрите в България,  а танците ще са много и ще са навсякъде.
  10.  Празнувайте Студенски празник с Рапсоди, защото не си в Банско, ако не си с Рапсоди!

И макар и вечни студенти да има много, истината е , че периода на тези така сладки и безгрижни години, е изключително кратък и заслужава да бъде отбелязван подобаващо. А както вече стана ясно, в Банско всеки намира по нещо за себе си. За поредна година, хотелите, с които работим са съобразени с желанията на всеки студент и предлагат уют, комфорт и висококачествено обслужване. 

Ако планът ви за предстоящите 48 часа е парти all day, all night  може да отседнете в малък семеен хотел, но с изключително добра и удобна локация, например: KAPHOUSE или HOTEL GRAMI

Ако пък предпочитате да се поглезите и да прекарате свободното време през дена на пълен СПА релакс , може да отседнете в  някои от най – предпочитаните 4-звездни хотели, които освен с модерните си СПА съображения, привличат и със стратегическите си локации – в непосредствена близост до всички парти локации, то препоръчваме
BELVEDERE Holiday ClubMARIA-ANTOANETA Residence Hotel илиХотел ZARA.


А за тези от вас, които искат да се потопят в пълен лукс и пет-звездно обслужване, мога да резервират в едни от най- модерните 5 звездни хотели в Банско AMIRA , PREMIER Luxury Mountain Resort или Hotel LUCKY BANSKO SPA & Relax.

Последни публикации в блога

Всичко което трябва да знаете за Карнавала в Рио

14.06.2024
Карнавалът в Рио де Жанейро е едно от най-значимите културни събития в света. Всяка година през февруари или март, градът се превръща в сцена на невероятни паради, костюми и музика, привличайки милиони посетители от цял свят!
прочети още

Запиши се за ски и спечели ваучер

06.11.2023
Включи се в играта на Contrabanda и Rapsody Travel. Резервирай до 30 ноември и участвай в томбола за ваучер на стойност 500 лв. като използваш промо код CONTRABANDA.
прочети още
РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА