До Черна гора през август с чартър!

30.05.2022 г.

До Черна гора през август с чартър!


През лято 2022 Черна Гора отново се очертава да бъде ТОП дестинация за почивка, релакс, хващане на шоколадов тен или пък щуро парти с много млади хора, нови приятели и неповторими емоции!

В пика на сезона-месец август предстоят цели 3 директни чартъра до горещата точка на Балканите като времетраенето на полета е само час. С тази новина забравяме за множеството завойчета по пътя към любимата дестинация и се понасяме високо в небето! Полетът e София – Тиват – София и се осъществява от авиокомпания „BULGARIA AIR“.Първите две планирани дати са насочени изцяло към активна почивка на плажа с книжка в ръка, отпускарско настроение и безвремие – пълен „АЙЛЯК“! Предлаганите хотели са от различни класове и типове настаняване според вкуса и нуждите на всеки един пътуващ.

След кацането в Тиват туроператорът е организирал и трансфер до хотелите, намиращи се в атрактивна БУДВА наричана още „Перлата на Адриатика“. Датите на чартърните полети са 13.08-19.08, 19.08-25.08   25.08-30.08.2022г  като първите две са с цел отдих и заслужена почивка, а през последната 25.08-30.08.2022г  е очакват традиционно над 600 човека жадни за купон и танци.Тази година е предвидена и възможността за посещение на единствения по рода си международен фестивал – SEA DANCE FESTIVAL’22! Едно уникалното изживяване под звуците на музика, пускана от най-добрите световни DJ.Разбира се няма как да си на почивка в Будва и да не отскочиш да разгледаш уникално красивия Дубровник, Тиват- един от най-луксозните курорти в Европа и единствения по рода си Котор – перлата на Которския залив. По време на престоя там през всички дати, сме предвидили организирани посещения на тези уникални по рода си места.

Последни публикации в блога

Защо е полезно да се отдадеш на плажни летни изживявания?

11.06.2022 г.
Ако си мислите, че плажът е загуба на време или просто подиум за бански – лъжете се. В този блог ще Ви запознаем с 8 доказателства, че той е здравословен.
прочети още

“Македонско приключение” на лов за красива природа и вкусна храна

30.05.2022 г.
“Македонското ни приключение” е лежерна екскурзия, която освен за цел да хапнем вкусно и да вдигнем адреналина е да се запознаем с нови готини хора,с които да споделим тази страхотна емоция!
прочети още
Виж още
РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА