До Черна гора през август с чартър!

30.05.2022

До Черна гора през август с чартър!


През лято 2022 Черна Гора отново се очертава да бъде ТОП дестинация за почивка, релакс, хващане на шоколадов тен или пък щуро парти с много млади хора, нови приятели и неповторими емоции!

В пика на сезона-месец август предстоят цели 3 директни чартъра до горещата точка на Балканите като времетраенето на полета е само час. С тази новина забравяме за множеството завойчета по пътя към любимата дестинация и се понасяме високо в небето! Полетът e София – Тиват – София и се осъществява от авиокомпания „BULGARIA AIR“.Първите две планирани дати са насочени изцяло към активна почивка на плажа с книжка в ръка, отпускарско настроение и безвремие – пълен „АЙЛЯК“! Предлаганите хотели са от различни класове и типове настаняване според вкуса и нуждите на всеки един пътуващ.

След кацането в Тиват туроператорът е организирал и трансфер до хотелите, намиращи се в атрактивна БУДВА наричана още „Перлата на Адриатика“. Датите на чартърните полети са 13.08-19.08, 19.08-25.08   25.08-30.08.2022г  като първите две са с цел отдих и заслужена почивка, а през последната 25.08-30.08.2022г  е очакват традиционно над 600 човека жадни за купон и танци.Тази година е предвидена и възможността за посещение на единствения по рода си международен фестивал – SEA DANCE FESTIVAL’22! Едно уникалното изживяване под звуците на музика, пускана от най-добрите световни DJ.Разбира се няма как да си на почивка в Будва и да не отскочиш да разгледаш уникално красивия Дубровник, Тиват- един от най-луксозните курорти в Европа и единствения по рода си Котор – перлата на Которския залив. По време на престоя там през всички дати, сме предвидили организирани посещения на тези уникални по рода си места.

Последни публикации в блога

Запиши се за ски и спечели ваучер

06.11.2023
Включи се в играта на Contrabanda и Rapsody Travel. Резервирай до 30 ноември и участвай в томбола за ваучер на стойност 500 лв. като използваш промо код CONTRABANDA.
прочети още

Защо в Банско на 8-ми декември?

17.10.2023
Най-предпочитаната парти дестинация по време на студентския празник, която води класациите в последните години е именно зимния курорт Банско, още познат като меката на студентския празник. Ето няколко съвета, за истински незабравим 8ми декември в Банско.
прочети още
РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА