До Черна гора през август с чартър!

30.05.2022

До Черна гора през август с чартър!


През лято 2022 Черна Гора отново се очертава да бъде ТОП дестинация за почивка, релакс, хващане на шоколадов тен или пък щуро парти с много млади хора, нови приятели и неповторими емоции!

В пика на сезона-месец август предстоят цели 3 директни чартъра до горещата точка на Балканите като времетраенето на полета е само час. С тази новина забравяме за множеството завойчета по пътя към любимата дестинация и се понасяме високо в небето! Полетът e София – Тиват – София и се осъществява от авиокомпания „BULGARIA AIR“.Първите две планирани дати са насочени изцяло към активна почивка на плажа с книжка в ръка, отпускарско настроение и безвремие – пълен „АЙЛЯК“! Предлаганите хотели са от различни класове и типове настаняване според вкуса и нуждите на всеки един пътуващ.

След кацането в Тиват туроператорът е организирал и трансфер до хотелите, намиращи се в атрактивна БУДВА наричана още „Перлата на Адриатика“. Датите на чартърните полети са 13.08-19.08, 19.08-25.08   25.08-30.08.2022г  като първите две са с цел отдих и заслужена почивка, а през последната 25.08-30.08.2022г  е очакват традиционно над 600 човека жадни за купон и танци.Тази година е предвидена и възможността за посещение на единствения по рода си международен фестивал – SEA DANCE FESTIVAL’22! Едно уникалното изживяване под звуците на музика, пускана от най-добрите световни DJ.Разбира се няма как да си на почивка в Будва и да не отскочиш да разгледаш уникално красивия Дубровник, Тиват- един от най-луксозните курорти в Европа и единствения по рода си Котор – перлата на Которския залив. По време на престоя там през всички дати, сме предвидили организирани посещения на тези уникални по рода си места.

Последни публикации в блога

Великите фараони на Египет

02.10.2022
Великите египетски владетели, наричани още царете на Египет, са били могъщи политически и религиозни лидери. Преди около 3000 години...
прочети още

Занзибар.

24.08.2022
И в първия момент, когато стъпиш с тежките обувки по мекия, бял, фин пясък, какъвто не си срещал никъде другаде, разбираш, че Занзибар е късче от рая. Допира на горещия въздух по облечено ти тяло те кара да съблечеш и...
прочети още
ВИЖ ОЩЕ
РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА