БЛОГ

Пътуванията, които ще запомните!

Блог Рапсоди Травел

С гадже или приятели на Будва?

08.07.2022

С гадже или приятели на Будва? Един доста важен въпрос – дали това е дестинация, на която да се отдадете изцяло с половинката си, или по-скоро преживяване за весела приятелска компания. В този блог ще отговорим на въпроса Ви.


прочети още

Защо е полезно да се отдадеш на плажни летни изживявания?

11.06.2022

Ако си мислите, че плажът е загуба на време или просто подиум за бански – лъжете се. В този блог ще Ви запознаем с 8 доказателства, че той е здравословен.


прочети още

До Черна гора през август с чартър!

30.05.2022

През лято 2022 Черна Гора отново се очертава да бъде ТОП дестинация за почивка, релакс или пък щуро парти с много млади хора В пика на сезона-месец август предстоят цели 3 директни чартъра до Черна гора!


прочети още

“Македонско приключение” на лов за красива природа и вкусна храна

30.05.2022

“Македонското ни приключение” е лежерна екскурзия, която освен за цел да хапнем вкусно и да вдигнем адреналина е да се запознаем с нови готини хора,с които да споделим тази страхотна емоция!


прочети още

Раят на Земята си има име – Малдиви

05.10.2021

Красиви пясъчни плажове, сякаш от картичка, пъстър подводен свят, който спира дъха и разбира се екзотичните водни бунгала символ на лукса – това са първите асоциации на всеки, щом чуе за Малдиви.


прочети още

Едно лудо приключение в Будва

12.08.2020

Лятото свършва, когато ние кажем, затова, решихме да затворим страниците на ЛЯТО 2016 с едно лудо приключение в Будва, Черна Гора.


прочети още
РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА