БЛОГ

Пътуванията, които ще запомните!

Блог Рапсоди Травел

НОВА ГОДИНА - НОВ КЪСМЕТ, НОВИ ДЕСТИНАЦИИ, НОВИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

19.09.2023

Всяка държава има свои новогодишни обичаи и традиции, а ето, кои са едни от най- предпочитаните и интересни места, на които може да поставите началото на една по – добра, щастлива и различна НОВА ГОДИНА.


прочети още

На ски в Алпите за начинаещи скиори/бордисти – възможно ли е?

15.09.2023

На ски в Алпите за начинаещи скиори/бордисти – възможно ли е? В тази статия ще отговорим на този въпрос и ще ви дадем примери.


прочети още

Кипър- островът на Афродита

01.08.2023

Кипър несъмнено привлича посетители с палмите, плажовете и топлия си средиземноморски климат. Но това, което мнозина не подозират е, че той крие голямо разнообразие от исторически, културни и природни забележителности.


прочети още

Вал Д'Изер - ски курорт от световна класа

30.07.2023

Вал Д‘Изер / Val D'Isere / определено е меката за запалените скиори. 300-килиметрови писти, част от ски зоната Espace Killy, три звезди Michelin, безброй партита и още много.


прочети още

Шамони – снежният рай в подножието на връх Монблан

25.07.2023

Шамони / CHAMONIX / е магнит за алпинисти и скиори от цял свят от 19 век. Известен е с внушителните си ледници и извисяващи върхове, като най-значимият, разбира се, е Монблан.


прочети още

Всичко, което трябва да знаеш преди да посетиш Вал Торенс

21.07.2023

Искал ли си някога да усетиш тръпката при качването на най-високия ски курорт в Европа? Вал Торенс е един от най-добрите ски курорти.


прочети още

ТОП 5 ПЛАЖА В БУДВА

26.06.2023

Ако търсите перфектната лятна дестинация за незабравими морски спомени - препоръчваме ви Будва. Градчето е разположено на брега на Адриатическо море и ще ви очарова със своите прекрасни плажове, кристални води и приятен морски бриз.


прочети още

Будва: Перфектната парти дестинация за лято 2023

20.06.2023

Будва е прекрасен град в Черна гора, разположен на брега на Адриатическото море. С всяка година се превръща във все по-любима лятна дестинация и има защо - Будва печели сърцата с неустоими преживявания за всеки посетител.


прочети още

Великите фараони на Египет

02.10.2022

Великите египетски владетели, наричани още царете на Египет, са били могъщи политически и религиозни лидери. Преди около 3000 години...


прочети още

Занзибар.

24.08.2022

И в първия момент, когато стъпиш с тежките обувки по мекия, бял, фин пясък, какъвто не си срещал никъде другаде, разбираш, че Занзибар е късче от рая. Допира на горещия въздух по облечено ти тяло те кара да съблечеш и...


прочети още
РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА