Sunset Sensantion Saranda / Albania

Sunset Sensantion Saranda / Albania


САРАНДА

SUNSET SENSATION

Свързваме залеза с края на горещия ден, а в нашия случай- с наближаващия край на горещото лято. Но защо да не направим нашето лято една идея по-дълго? Няма как да се наситиш на кристалните пясъчни плажове на Саранда, ледените напитки с вкус на лято, прохладните вечери с приятели и незабравимите емоции. Поради тази причина сме предвидили един дълъг уикенд , за да закрием лятото по подобаващ начин.

ПРОГРАМА

//04.09. – 08.09.2019//

1 ДЕН// 04.09//

Отпътуване от София в 23:30 часа от ул. Оборище, зад храм-паметник Александър Невски по маршрут София- Сандански- Кулата- Солун- Йоанина- Какавия- Саранда. Пристигане в Саранда преди обедните часове. Настаняване в избраното от вас място за настаняване. Свободно време за опознаване на курорта. Вечерта пожелание сме организирали първото парти в курорта. Нощувка.

2 ДЕН//05.09//
Пристигане в обедните часове и настаняване в избрания от вас хотел. Време за почивка или казано иначе, слагаме джапанките и отиваме на плаж 🙂 Вечерта сме предвидили пешеходна разходка в Саранда, който е един от най-известните албански курорти, разположен край просторен залив на Йонийско море: крайбрежната алея, етнографският музей, градската порта, руините на античната синагога. Свободно време за вечеря.  Нощувка.

3 ДЕН//06.09//
Закуска. Свободен ден  или по желание  целодневна екскурзия за плаж до Ксамил – тропическия рай на Албания, намиращ се точно срещу остров КорфуКурорта Ксамил е едно райско място  в Южна Албания, състоящо се от няколко заливчета и 4 малки островчета с  фин бял пясък с кристална тюркоазена вода.  Свободно време за разходка, плаж и обяд. Връщане в хотела в Саранда привечер.  Нощувка.

4 ДЕН//07.09//
Закуска. Свободен ден за опознаване на Саранда. Нощувка.

5 ДЕН//08.09//
Закуска. Отпътуване за България през Гърция.  Пристигане в София късно вечерта.

ЦЕНА:
HOTEL MS 3*** – 249 лв. /или подобен/
HOTEL  STRORA 4**** -289 лв.
*всички цени важат за записвания до 5 август! След тази дата цена се покачва с 50лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
– транспорт с модерни туристически автобуси
– 3 нощувки със закуски в хотел избрания от вас хотел в стаи с 3-4 легла
– Пешеходна обиколка на Саранда;
– представител на агенцията по време на вашето пътуване
– цялостна организация и посрещане на място

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
– туристическа застраховка пътуване в чужбина с покритие 5 000евро- 5лв.
– доплащане за двойно настаняване 20лв. на човек за целия престои.

– доплащане за единично настаняване 120лв. на човек за целия престои.

– допълнителни екскурзии
– разходи от личен характер

HOTEL  STRORA 4****
Hotel “Strora” e 4 звезден хотел, разположен на плажа и предлага безплатен Wi-Fi за гостите. Предлага мини-пазар на място, бар с малка тераса и ресторант, сервиращ традиционна албанска и средиземноморска кухня. Всяка стая е с тераса, оборудвана с минибар, климатик телевизор с кабелни канали, собствен санитарен възел и сешоар.

MS HOTEL   3***
Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор и самостоятелна баня. Безплатен WiFi за гостите на хотела. Налични двойни и тройни стаи.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Валута: Албански леки
1 лев = 69 албански леки /ALL/
1 евро = 134 албански леки /ALL/

Минимален брой записани туристи: 45 човека
Начин на плащане:

Записванията за екскурзията стават с капаро от 80лв. и попълнена бланка за записване.   Останалата сума се заплаща до 27 август!

Резервацията ще се счита за гарантирана след подписване на договор за организирано туристически пакет с клиент и заплащане на авансовата сума до 2 работни дни след потвърждението. След този срок резервацията автоматично ще бъде анулирана.

Необходими документи:

Лична карта или международен паспорт.  Няма  допълнителни визови, санитарни  и медицински изисквания за страната.

Отговорност:

Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция и Албания поради: забрана за напускане на страната, невалидни /забравени/ документи или други независещи от туроператора причини. Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии Туроператорът е сключил застрахователен договор по чл.97 от Закона за туризма „Отговорност на туроператора“ със ЗАД “АРМЕЕЦ” / полица № 19 921 1315 0000822497/ 03.04.2019
„Рапсоди Травел България “  предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка ООД Застраховка „Отмяна от пътуване“: , по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация може да получите в офиса на агенцията.

Застраховката, може да се сключи до 5 калнедарни дни след слкючването на договора за пъуване. Повече информация може да получите в офиса на агенцията.

Изтегли информация за застраховката от ТУК: 

Посолство на Република България в Албания
Адрес:                Rruga Skenderbeu 12, Tirana, Albania
Телефон:           +355 4 22 33 155, +355 4 22 32 906, Факс: +355 4 22 32 272
Телефон с гласова поща за предоставяне на информация за консулски услуги и за подаване на сигнали от граждани: +355 4 22 69 243
Работно време:  08.00-15.00ч.,
Дежурни телефони в извънработно време: +355 42 233 155, +355 42 232 906


Comments

1
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start