Rapsody Adrenalin

Rapsody Adrenalin

12584211_10206989964321044_1439607225_n

За всички, които го предпочитат МОКРО….
Нещо БУРНО, нещо ДИВО, нещо спиращо дъха- Rapsody Adrenalin 2020 !

Ще ви отведем в света на учестения пулс, неповторимите изживявания, неуловимите кадри, красивите гледки и нестихващи емоции! Rapsody Travel  кани всички търсачи на силни усещанияна едно незабравимо приключение в дълбините на река Тара.

„ Сълзата на Европа“ именно така е наречена р. Тара, заради крисалните си сини води. Тя е една от най-дългите реки на Балканите тече през Черна гора и в самия си край, преди да се влее в Дрина, минава през Босна и Херцеговина. Тара образува втория по големина в света каньон, след Гранд Каньон на р. Колорадо в САЩ . Минава през множество живописни водопади, бързеи и места на ленивост, дълбаейки 78-километровия пролом с височина над 1300 м. Каньонът на река Тара е под защитата на ЮНЕСКО от 1977 година и се нарежда в Топ 25 на признатите световни природни богатства.

Освен с красотата и удивителната си природа, Тара е известна с едно от най-екстремните и трудни рафтинг трасета в Европа. То е оценено с 3 до 5 по степен на сложност.
Впуснете се в прключението наречено Rapsody Adrenalin 2020  нека заедно достигнем своя емоционален пик  и да покорим буйните води на р. Тара!

ПРОГРАМА
/04-07.09 2020/

 

ДЕН 1.  04.09 (петък)

Отпътуване от България във вечерните часове за Босна и Херцеговина. Нощен преход.

ДЕН 2.  05.09 (събота)

Пристигане в кампа около обяд. Настаняване в къщичките и свободно време. Може да починете от пътуването, а за тези които са заредени с енергия има условия за волейбол и футбол, също така и път с пейки до реката, който е подходящ за разходки и пикник. Разбира се, и  нашият екип е подготвил различни игри и забавления на територията на кампа. По време на вечерята, която е предвидена за  20:00ч. ще имате възможността да опитате различни традиционни специалитети, направени на място от свежи натурални съставки от района на Каньона нар. Тара.Купонът продължава около огъня с  музика и танци.

ДЕН 3.  06.09 (неделя)

Закуската се сервира към 10:00 ч.и включва вкусотии, които не можете да опитате никъде другаде – домашно сушена шунка и топли понички с крема сирене са само началото на нашия интересен ден.

След закуска е време за рафтинг екипировката – спасителни жилетки, каски, неопренови костюми, неопренови обувки, анураци. Транспорт с джипове до Брестановица – началото на рафтинга. Преди да се започне има обучение относно справянето в различни ситуации по време на рафтинга.

Първите няколко часа се минава през най-атрактивната част от р.Тара и Каньона. Спира се на водопади, извори, за снимки и плуване. След 22 км адреналин и спиращи дъха гледки, се пристига с лодка до рафтинг центъра при ресторанта. Там има душове с топла вода и сме готови за обяд с отново местни специалитети – гореща телешка супа, агнешко, ярешко, телешко месо с вкусни зеленчуци, салати, домашно приготвени сладкиши и много други специалитети…

След обяд ще имате свободно време за разходка , почивка или плуване. В 21:00ч. – вечеря.В ресторанта можете да пиете местно червено вино от винарната на Требине, местна ракия от диви круши, и всички други напитки, сокове и бири. Купона продължава за всички, които имат сили до ранни зори!

ДЕН 4. 07.09 (понеделник)

Богата закуска, освобождаваме кемпа  и отпътуваме за България. Пристигане около 23:30ч. в София.

ЕТО КАК СМЕ СИ ИЗКАРВАЛИ ДО СЕГА!

ЦЕНА:   299.00лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
– транспорт с модерни туристически автобуси
– 2 нощувки настанени в комфортни бунгала за 4 или 6 човека
– 2 закуски + 1 обяд + 2 вечери
– РАФТИНГ по р. Тара 22 км. /пълна екипировка + инструктор/
– Рафтинг оборудование
– Такса за националния парк
– Интернет

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

– Доплащане за двойно бунгало 20 лв. (на човек за целия престои)
– Медицинска застраховка 5 лв. към ЗАД АРМЕЕЦ с покритие  5000 евро за мед. разноски

НАПОМНЯМЕ:
– Записването става с капаро в размер на 100лв. и попълнена бланка за записване.
– Екскурзията се състои при мин. 45 туриста
– Срок за уведомяване при не събрала се група е 7 дни преди датата на тръгване.
– В една лодка има по 8 човека
– Може да се пътува само с лична карта
– По предварителна заяква може да се приготви вегетарианско меню
– Предишен опит не е задължителен!

DMD къмпинг се намира на 4 км надолу по устието на живописната р. Дрина в една от най-красивите котловини , на около 20 км от град Фоча, Република Сръбска, Босна и Херциговина. Подготвили сме Ви уютни и комфортни къщички, в които да нощувате. Къмпингът разполага с абсолютно всичко, което Ви е необходимо: кухня ( без печка, естествено!), в която се готви предимно на огън Всички специалитети са приготвени с много любов за нашите вернии гости и тези от Вас, които са за първи път наши гости. В нестандартно меню можете да намерите месо и картофи на жар, традиционен боб, агнешко чеверменце или току що уловена пъстървичка.
Чудите се дали това, което ще похапвате по време на това незабравимо приключение е включено в цената? Не само, че е включено, а при нас допълнителното също е безплатно 🙂 Можете да похапнете толкова, колкото Ви се яде.

На Ваше разположение има и специална открита механа, в която ще обядваме вкусни специалитети. А вечер ще хапваме и пийваме всичко домашно приготвено и ще се забавляваме заедно около огъня. Къмпинга разполага също с ток, душ кабини и общи тоалетни. Спортните натури има къде да играят волейбол, останалите ще сме агитка. Чудите се кои са нашите любезни домакини?

Говорим за семйството на Душко и Деян Чалашан, които са наследници на една от най-известните фамилии, които се занимават с рафтинг, изкусни познавачи на всяко кътче на река Тара… Тук всички любители на хубавите емоции са добре дошли по всяко време!!!!

И за финал, последното, което трябва да знаете, че на територията на целия къмпинг има WiFi , за да може веднага да покажете на своите приятели къде сте и колко невероятно си изкарвате, а на тях да им се прииска следващия път да сте заедно.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

– Резервации на места се пазят до 48 часа;
–  Записванията за екскурзията става с капаро от 100лв. и попълнена бланка за записване.
–  Останалата сума се заплаща до 10.08.2020
– Пътуването се осъществява само с валидна лк или валиден международен транспорт.
– Пътуването НЕ Е подходящо  за хора с ограничена подвижност, както и за лица под 18год. възраст
– Цената е валидна при минимум 45 туристи, а срока за уведомяване при несъбран минимум е 7 дни преди датата на тръгване.
–  Цената на пакета е валидна при тръгване от София

Застраховка „Отмяна от пътуване“:
-ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация може да получите от ТУК или в офиса на агенцията

Анулация:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартни такси за прекратяване, спрямо  изискваните от туроператора стандартни разходи за прекратяване на договора, съгласно чл. 89, ал. 1 – 4, заложени в Общите условия на туроператора (https://gdpr.rapsodytravel.bg/ОU_Rapsody_FINAL.pdf ), които се предават на туриста преди сключване на договора,

Бланка за записване: https://blank.rapsodytravel.bg


Comments

1
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start