Каталунско приключение

Каталунско приключение

КАТАЛУНСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

ИСПАНИЯ / КОСТА БРАВА

1. ДЕН (София – Барселона )
Отлитане вечерта от летище София. Кацаме в Барселона и се отправяме към един от най-известния туристически център на Коста Брава – Лорет Де Мар (65 км. от Барселона). Настаняване в хотел 4****(на база 4 пълни пансиона – закуска, обяд и вечеря на блок маса). Време за почивка, а за тези които имат сили ПАРТИИИИ 🙂

2 – 4. ДЕН (ЛОРЕТ ДЕ МАР / БАРСЕЛОНА)
Дни за почивка или по желание панорамна обиколка на каталунската столица и посещения на най-значителните забележителности на града : небостъргача Кулата Агбар, Коридата, Саграда фамилия, централната улица Аvenue Diagonal, паметника на Колумб, музея на Пикас и още много от символите на Барселона.

По време на престоя ви специално за вас сме подготвили едни от най-интересните и запомнящи се допълнителни екскурзии, които ще имате възможността да посетите: ФЛАМЕНКО ЛА СИЕСТА, БАРСЕЛОНА ПАНОРАМИКА, КОСТА БРАВА, СТАДИОН НОУ КАМП, МАГИЧНИТЕ ПЕЕЩИ ФОНТАНИ, АКВАРИУМА, ДИСКОТЕКИТЕ TROPICS & MOBYS. Заедно с това, ще имате възможността да преживеете незабравими и вълнуващи мигове, потопени в темпераментния нощен живот на Лорет Де Мар и Барселона.

5. ДЕН (ЛОРЕТ ДЕ МАР – БАРСЕЛОНА – СОФИЯ)
Закуска. Отиваме за последно в Барселона да видим, това което не сме успели. Привечер трансфер към летище Барселона, след което отпътуваме обратно към България.

11-15.09.2017
ЦЕНА: 879 лв.
/местата са ограничени/

ПРОМО ЦЕНА: 683 лв.*
*за записвания до 30.07

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
– цялостна организация и водач по време на пътуването.
– самолетен билет София – Барселона – София по редовна линия на WIZZ AIR
– малък салонен багаж
– 4 нощувки на база пълен пансион – закуска, обяд и вечеря (блок маса) в Лорет   Де Мар. Настаняване  в хотел 4*** в центъра на курорта, с басейн.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
– Допълнителните екскурзии
– Доплащане за голям салонен багаж или багаж за чекиране 23кг.
– Доплащане за двойна стая 20евро на човек за целия престой
– Медицинска застраховка – 1 лв. на ден.
– Задължителна градска туристическа такса по 1€ на вечер на човек


Comments

1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start