Барселона със самолет

Барселона със самолет

КАТАЛУНСКО ПРИКЛЮЧЕНИЕ

 

ИСПАНИЯ / КОСТА БРАВА

1. ДЕН (София – Барселона )
Отлинате в ранните часове от летище София. По обед кацаме в Барселона и се отправяме към един от най-известния туристически център на Коста Брава – Лорет Де Мар (65 км. от Барселона). Настаняване в хотел 4****(на база 5 пълни пансиона – закуска, обяд и вечеря на блок маса). След обяд е предвидено време за почивка и плаж. Вечеря. Всяка вечер организирани тематични партита в дискотеките на курорта. Нощувка.

2 – 5. ДЕН (ЛОРЕТ ДЕ МАР / БАРСЕЛОНА)
Дни за почивка или по желание панорамна обиколка на каталунската столица и посещения на най-значителните забележителности на града : небостъргача Кулата Агбар, Коридата, Саграда фамилия, централната улица Аvenue Diagonal, паметника на Колумб, музея на Пикас и още много от символите на Барселона.

По време на престоя ви специално за вас сме подготвили едни от най-интересните и запомнящи се допълнителни екскурзии, които ще имате възможността да посетите: ФЛАМЕНКО ЛА СИЕСТА, БАРСЕЛОНА ПАНОРАМИКА, КОСТА БРАВА, УВЕСЕЛИТЕЛНИЯ ПАРК „PORT AVENTURA”, СТАДИОН НОУ КАМП, МАГИЧНИТЕ ПЕЕЩИ ФОНТАНИ, АКВАРИУМА, ДИСКОТЕКИТЕ TROPICS & MOBYS. Заедно с това, ще имате възможността да преживеете незабравими и вълнуващи мигове, потопени в темпераментния нощен живот на Лорет Де Мар и Барселона.

6. ДЕН (ЛОРЕТ ДЕ МАР – БАРСЕЛОНА – СОФИЯ)
Закуска и трансфер до летището в Барселона, след което отпътуваме обратно към България.

27.04-02.05.2017
ЦЕНА: 879 лв.
/местата са ограничени/

18.05-23.05.2017
ЦЕНА: 879 лв.

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
– цялостна организация и водач по време на пътуването.
– самолетен билет София – Барселона – София по редовна линия на RYANAIR
– чекиран ръчен багаж до 10кг.
– 5 нощувки на база пълен пансион – закуска, обяд и вечеря (блок маса) в Лорет   Де Мар. Настаняване  в хотел 4*** в центъра на курорта, с басейн.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
– Допълнителните екскурзии
– Медицинска застраховка – 1 лв. на ден.
– Задължителна градска туристическа такса по 1€ на вечер на човек


Comments

1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start