НОВА ГОДИНА 2019 в СОЛУН

НОВА ГОДИНА 2019 в СОЛУН


Нова година в СОЛУН

 

София – Солун – София

29 декември – 1 януари 2019г.  

 

Програма

1.ДЕН (29.12.2018г.)
Отпътуване сутринта в 7:00 ч за Солун от паркинга на Национален стадион Васил Левски. Пристигане в Солун по обяд. Свободно време за почивка. Организирана вечеря в гръцка таверна (по желание), а след това посещение на някоя от местните дискотеки. Нощувка.

2.ДЕН (30.12.2018г.)
Закуска. Разходка в централната част на Солун – пл.Аристотелес и най-луксозната улица в Солун – ул.Тцимиски. Tуристическа обиколка на града с разглеждане на забележителностите – Бялата кула, Крайбрежния булевард, Ротондата, Разкопките от Римските дворци, Арката на Галерий, Крепостта, от която се открива чудесна панорама. Свободно време за шопинг. Организирана вечеря в гръцка таверна (по желание), а след това посещение на някоя от местните дискотеки. Нощувка.

3.ДЕН ( 31.01.2018г.)

Закуска. Посещение по желание на мол „Mediterranean Cosmos” (едно чудесно място за пазаруване, обяд или просто за да изпиете едно фрапе и да се насладите на невероятната гледка към Егейско море в един от многобройните кътове за развлечения). Свободно време. Вечерта – посещение на традиционно гръцко бузуки (по желание) и посрещане на новогодишната нощ. Нощувка.

 

4.ДЕН ( 01.01.2019г.)

Закуска. Свободно време. В обедните часове потегляне обратно за България. Пристигане вечерта на паркинга на национален стадион Васил Левски.

 

 

 • Цена РЕДОВНА ЦЕНА – 319 лв
  ПРОМО ЦЕНА: 269 лв ПРОМО ЦЕНАТА ВАЖИ ЗА ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.10.2018 г. или до изчерпване на местата!
  Цената включва:

  • Цялостна организация, водач по време на пътуването и реализирането на програмата.
  • 3 нощувки със закуски в посочения хотел
  • Транспорт по посочения маршрут

  Цената не включва: 

  • Медицинска застраховка – 5 лв на човек за целия период
  • Допълнителни екскурзии (традиционна вечеря в типичен гръцки ресторант с жива музика и вход за дискотеки)
  • Доплащане за двойна стая – 10 лева на човек за целия престой
  • Доплащане за НГ куверт в Бозуки клуб VOGUE в центъра на града, където ще има 3 гост изпълнителя. Цената на куверта ще бъде 70евро, което включва резервация, кетъринг хапки, алкохолни и безалкохолни напитки.
  • Доплащане за тръгване от Пловдив – 20 лева на човек (при мин. 25 желаещи)

  НАПОМНЯМЕ ВИ:

  • Цената е валидна при минимум 45 туристи, а срока за уведомяване при несъбран минимум е 7 дни преди датата на тръгване.
  • Цената на пакета е валидна при тръгване от София*.
  • Бланка за записване: https://blank.rapsodytravel.bg

ABC HOTEL 3*

С централно местоположение и само на няколко метра от Изложбен център Helexpo и от няколко музея, хотел Abc разполага с бар-ресторант и предлага модерни стаи. Във всички зони на хотела е осигурен безплатен Wi-Fi интернет достъп.

Всички стаи в Abc са оборудвани с климатик, телевизор и минибар. Имат също сейф и баня с безплатни тоалетни принадлежности.

Започнете деня си със закуската на шведска маса, сервирана в трапезарията на хотела. Голямо разнообразие от таверни, кафенета и барове могат да бъдат намерени наблизо.

 

 

 • Доплащане за НГ куверт в Бозуки клуб VOGUE в центъра на града, където ще има 3 гост изпълнителя.
 • Цената на куверта ще бъде 70евро, което включва резервация, кетъринг хапки, алкохолни и безалкохолни напитки.

Резервации на места се пазят до 48 часа, след което трябва да се заплати капаро от 80лв. на човек.
– Пътуването се осъществява само с валидна лк или валиден международен транспорт.
– Пътуването НЕ Е подходящо  за хора с ограничена подвижност.
– Цената е валидна при минимум 45 туристи, а срока за уведомяване при несъбран минимум е 7 дни преди датата на тръгване.
-Цената на пакета е валидна при тръгване от София*.
* при тръгване от Пловдив +20 лева при минимум 40 туристи.

Застраховка „Отмяна от пътуване“:
-ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация може да получите в офиса на агенцията.

Анулация:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартни такси за прекратяване, спрямо  изискваните от туроператора стандартни разходи за прекратяване на договора, съгласно чл. 89, ал. 1 – 4, заложени в Общите условия на туроператора (https://gdpr.rapsodytravel.bg/ОU_Rapsody_FINAL.pdf ), които се предават на туриста преди сключване на договора,

Бланка за записване: https://blank.rapsodytravel.bg


Comments

1
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start