КУШАДАСЪ

КУШАДАСЪ

LZM---Kusadasi-4-BG

КУШАДАСЪ – един от най-популярните летни туристически курорти на Егейското крайбрежие. Разположен е на 75км. южно от Измир в едноименния залив, чието име в превод означава „птичи остров“. Вашият престой в Кушадасъ ще бъде изключително интересен и разнообразен. Атрактивният нощен живот, прекрасните плажове и богатото историческите забележителности на курорта със сигурност ще оставят у вас незабравими спомени. Наследството на Древна Гърция и  очарователния Ефес, са само част от атрактивните места, които курорта предлага на своите посетители. Ще имате възможността да посетите една от най-големите Чаршии в региона, където ще можете да се докоснете до истинския дух на Ориента. За всички, които искат да съчетаят почивката със забавленията, курорта предлага Bar Street ( улицата на нощния живот), където ви очакват невероятни емоции и луд купон! НЕКА ПАРТИТО ЗАПОЧНЕ СЕГА !!!

ДАТИ:
2-9 Август
8-15 Август


1
. ДЕН (България)
Отпътуване за Турция  в 21:00 от София / национален стадион Васил Левски/.

 2 – 6.  ДЕН (КУШАДАСЪ)
Преминавайки прохода Дарданели с ферибот стигаме до нашата крайна точка – КУШАДАСЪ. Настаняване на групата и запознаване с курорта.

Перлата на Егейско море ви предлага възможността да си починете от забързаното ежедневие, както и да се забавлявате до ранни зори. Средиземноморския климат, чистите плажове, старите къщи превърнати в приятни кафенета, традиционните ястия и ориенталската музика ще направят вашета почивка наистина незабравима. Големия брой млади хора допринася за страхотна атмосфера всяка година по време на нашите тематични партита, плажни фиести, яхт-партита и коктейл партита.

7. ДЕН (ТУРЦИЯ- БЪЛГАРИЯ)
След освобождаване на хотела ще имате свободно време за пазаруване, след което потегляме към България

 

ДАТИ:
2-9 Август РАЗПРОДАДЕНО !!!
8-15 Август – РАЗПРОДАДЕНО !!!

ЦЕНА: 349 лв.

ПРОМО ЦЕНА: 299лв.
*промо цената важи за записвания до 20.06 или до изчерпване на местата

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА :
– цялостна организация и водач по време на пътуването.
– 6 нощувки със закуски
– Превоз с модерни туристически автобуси (климатик, TV, VIDEO, по посочения маршрут).

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
– Допълнителните екскурзии
– Доплащане за 1/2 (двойна) стая 30 лева на човек за целия престой.
– Медицинска застраховка – 1 лв. на ден.

НАПОМНЯМЕ ВИ:
Цената е валидна при минимум 45 туристи, а срока за уведомяване при несъбран минимум е 7 дни преди датата на тръгване.
Пътуването се осъществява само с ВАЛИДЕН МЕЖДУНАРОДЕН ПАСПОРТ!!! Паспортът трябва да е валиден със срок на валидност не по-малък от 6 месеца към датата на връщане от пътуването!!!

Цената на пакета е валидна при тръгване от София или Пловдив

HOTEL CLUB ANRA

Хотелът се намира в сърцето на Кушадасъ. Само на 10мин. пеша от градския плаж и по-малко от 5мин. до центъра на курорта. Хотела има басейн на покрива, където се разкрива прекрасна панорамна гледка. Удобната локация на хотела позволява лесен достъп до заведения, магазини и кафенета.

 


Comments

1
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start