ЛЯТНА АКАДЕМИЯ ЗА ЕКСКУРЗОВОДИ

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ ЗА ЕКСКУРЗОВОДИ

LEFKADA

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ

13-18 АВГУСТ

ВИЕ СТЕ МЛАДИ, ЕНТУСИАЗИРАНИ, ЕНЕРГИЧНИ, ОБИЧАТЕ ДА ПЪТУВАТЕ И ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ?

СЕГА е моментът да се включите в нашата интензивна академия за  RAPSODY екскурзоводи!

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЛЯТНАТА АКАДЕМИЯ ЗА ЕКСКУРЗОВОДИ  на Рапсоди Травел?

Това e едно ново начинание, в което се впускаме с огромен ентусиазъм и очакваме точно тук да открием много ценни кадри, които да станат част от нашето голямо семейство, наречено “Rapsody Travel & Events”. Тъй като напоследък дейността ни се разраства с високи темпове, искаме да разширим слънчевия си млад екип и да привлечем към него нови и мотивирани хора!

Академията ще се проведе в рамките на 6 дни ( 5 нощувки) в град Банско, Хотел „Belvedere Holiday Club”,  като идеята е всички, които искат да станат част от нашия екип да бъдат обучени от нашите най-добри екскурзоводи, мениджъри и експерти -гост-лектори от България. По време на Академията ще покажем на участниците всички аспекти на екскурзоводската професия – теоретично, практически и технически. Заложили сме на усвояването на специални техники за комуникация, общуване и анимация в туризма, особености на екскурзоводското  обслужване, организация и реализация на пътуването, както и много тънкости, свързани изцяло с политиката и начина, по който ние като първата по рода си в България агенция за млади работим с нашите туристи.  Разбира се, тичпично в наш стил, освен теоретичната част, ще има много опознавателни и образователни игри и забавления, без които не може да премине нито едно „Rapsody“ събитие.

В академията ще могат вземат участие и вече натрупали малко опит екскурзоводи, за които сме подготвили специален модул  за „ напреднали“, така че да могат и те да усъвършенстват своите знания и умения и да станат още по-добри и уверени в това, което правят!

Всеки участник в Академията ще получи специален „Rapsody“ сертификат, както и възможността да продължи работа при нас като екскурзовод след положени специални тестове накрая на обучението.

Нашето любимо мото със сигурност е актуално за ТЕБ, ако искаш да си част от нашето семейство.

„НАМЕРИ СИ РАБОТА, КОЯТО ТИ ХАРЕСВА И НИКОГА НЯМА ДА ТИ СЕ НАЛАГА ДА  РАБОТИШ…“

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:
– да сте на възраст до 26 години
– да изпратите кратка информация за себе си (свободен текст) и мотивационно писмо на rapsodyjob@gmail.com

След преглед и одобрение на подадена от Ваша страна заявка ще получите телефонно обаждане, че може да се запишете и заплатите такса участие.

KРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВКИ: ДО 30 юли


ЦЕНА:
220 лв

ХОТЕЛ “Belvedere Holiday Club” , Банско

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
– транспорт с модерни туристически автобуси
– 5 нощувки на база закуска, обяд и вечеря
– цялостна организация на пътуването
– Такса участие за „Лятна Рапсоди Академия“ – организация и провеждане обучение, лекционен курс, игри, забавления, както и специален сертификат за участие

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
– разходи от личен характер

 

 

 


Comments

1
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start