Лефкада

Лефкада

LEFKADA

ЛЕФКАДА

17-25.07; 24.07-01.08

Лефкада- главен град и пристанище на острова е град, чието градоустройство напомня на рибена кост: хубави тесни улички, малки площади, традиционни къщи, камбанарии и покрити с плочи пешеходни зони. Заобиколен е от морето и морско езеро- един от известните резервати на Йонийско море. Лефкада се състои от множество впечатляващи брегове, полуострови и заливи, които образуват малки фиорди. Плажовете, с които е световно известен островът са Порто Кацики, Катизма и Енгремни на западната част на Лефкада. Стръмни бели скали свършват в прекрасен бял пясък и тюркоазени кристални води.

ПРОГРАМА:
ДАТИ:
17-25.07.2020
24-01.08.2020

ДЕН 1.
Отпътуване от София за Гърция с кратки почивки до Лефкада. Нощен преход.

ДЕН 2- 8. (Лефкада)
Пристигане около обяд и настаняване в хотела. По време на престоят ви на о. Лефкада ще имате възможността по желание да се насладите на ЦЕЛОДНЕВЕН КРУИЗ С КОРАБ ДО ОСТРОВИТЕ КEФАЛОНИЯ, ИТАКА, МЕГАНИСИ, СКОРПИОС, СКОРПИДИ, СПАРТИ И МАДУРИ ЩЕ ПОСЕТИМ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИТЕ ПЛАЖОВЕ ПОРТО КАЦИКИ, ЕГРЕМНИ И ПАРАДАЙС БИЙЧ, подготвили сме ви и луди дневни плажни партита на едни от най-популярните плажове в района като АГИОС НИКИТАС и KATISMA BEACH.
а по време на ексклузивното ни White boat party, ще се забавялваме с най-добрите хитове, за да покорим морето, а на къде без тематични вечери с много парти емоции?

ДЕН 9.
След сутрешното кафе, събираме багажа и потегляма за България

РЕДОВНА ЦЕНА:
500лв/ човек настанен в тройна стая
520лв/ човек настанен в двойна стая

ПРОМО ЦЕНА:
450лв/ човек настанен в тройна стая
470лв/ човек настанен в двойна стая
/ за записване до 15.06/

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
– 7 нощувки в хотел Лефкас 3 *** в двойна или тройна стая
– транспорт с модерни туристически автобуси
– комплексна организация с екскурзовод по време на пътуването

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
– местна туристическа такса 1.00- 1.50 евро на ден на стая, която се заплаща на място
– медицинска застраховка помощ при пътуване в чужбина 10.00 лв. с покритие 5 000 евро
– допълнителни екскурзии
– разходи от личен характер

HOTEL LEFKAS 3 ***

Hotel Lefkas 3*** се намира на входа на град Лефкада, в непосредствена близост до пристанището на града и главната търговкса улица. Той предлага денонощна рецепция и безплатен безжичен интернет във всички зони.
Обновеният наскоро 3-звезден хотел предлага 100 просторни стаи и апартаменти. Всички помещения са климатизирани и разполагат с телевизор и хладилник.

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:
– Записванията за екскурзията стават с капаро от 150лв. и попълнена бланка за записване.
Останалата сума се заплаща 7 дни преди отпътуване
– Резервации на места се пазят до 48 часа,
– Пътуването се осъществява само с валидна лк или валиден международен паспорт.
– Пътуването НЕ Е подходящо за деца под 18 год. възраст, както и за хора с ограничена подвижност.
– Цената на транспортната услуга е валидна при минимум 40 туристи, а срока за уведомяване при несъбран минимум е 7 дни преди датата на тръгване.

Застраховка „Отмяна от пътуване“:

– ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.

Застраховката, може да се сключи до 5 калнедарни дни след слкючването на договора за пъуване. Повече информация може да получите в офиса на агенцията.

Изтегли информация за застраховката от ТУК: 

Анулация:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартни такси за прекратяване, спрямо  изискваните от туроператора стандартни разходи за прекратяване на договора, съгласно чл. 89, ал. 1 – 4, заложени в Общите условия на туроператора (https://gdpr.rapsodytravel.bg/ОU_Rapsody_FINAL.pdf ), които се предават на туриста преди сключване на договора,

Бланка за записване: https://blank.rapsodytravel.bg

 

 


Comments

1
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start