ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПЪТУВАНИЯ СВЪРЗАНА С COVID- 19

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПЪТУВАНИЯ СВЪРЗАНА С COVID- 19


Скъпи приятели,

Всички сме свидетели на сложните и динамично променящи се обстоятелства и строги мерки, свързани с COVID-19 – а именно- обявеното извънредно положение в страната, както и в много държави по света.
Както знаете, Министерството на Туризма издаде заповед, с която забранява временно входящия и изходящия туризъм до 13.04.2020г., а с постановление на Министерски съвет се гласува и удължаване на извънредното положение до 13.05.2020г.

Ние като отговорен туроператор следим и спaзваме всички препоръки и инструкции на ресорните министерства. Повечето от Вас са наясно какви сериозни последствия има за туристическия бизнес и за неговите потребители в момента и колко тежка е тази ситуация за всички нас. Ние разбираме Вашето притеснение като клиенти относно предстоящите пътувания. За съжаление, както пред Вас като потребители, така и пред нас като агенция стоят много неизвестни, което прави нашата работа и взимането на решения още по-трудни.
Молим всички Вас – нашите верни клиенти и приятели на агенцията за разбиране в тази тежка за нас ситуация и да ни подкрепите, проявявайки търпение предвид създалите се обстоятелства.

ЕКСКУРЗИИ С ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ ДО 15 МАЙ:
На този етап ние отлагаме всички планувани организирани пътувания с дата на заминаване до 15-ти май 2020 година, като всеки един от Вас, който има пътуване в този период, ще бъде уведомен по надлежен ред за всички подробности, свързани с това (чрез предоставения от него e-mail адрес ).

ЕКСКУРЗИИ С ДАТА НА ОТПЪТУВАНЕ СЛЕД 15 МАЙ:
На този етап всички резервации с дата на пътуване след 15.05.2020 остават активни и пътуванията няма да се отменят, като разбира се ситуацията е динамична и сроковете могат да се променят. При отказ от пътуване на туристи по резервация с дата на отпътуване след 15.05.20 г. се действа спрямо общите условия за туристически пакети на “Рапсоди травел България”.

ПРОМЕНИ В РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА НАШИТЕ ОФИСИ:
Във връзка с предприетите мерки и от страна на нашето правителство и обявяването на извънредно положение в България с цел предпазване от COVID-19 и предвид факта, че искаме да защитим нашите служители и клиенти от евентуални рискови контакти, Ви уведомяваме, че нашите офиси няма да работят до нормализиране на обстановката в страната!
В случай на нужда и каквито и да е въпроси от Ваша страна ще може да се свържете с нас на имейла ни : info@rapsodytravel.bg или чрез лично съобщение на фейсбук страницата ни.

Благодарим още веднъж за проявеното разбиране и подкрепа и вярваме, че много скоро отново ще може да пътуваме заедно!

Сърдечни поздрави,
Екипът на “Рапсоди Травел България” ООД


Comments

1
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start