LA THUILE

LA THUILE

La Thuile, известна сред италианците като “Малкия Сибир”. Зимния курорт определено може да се похвали, че притежава едни добрите снежни условия в Алпите. Тя е част от ски област Espace San Bernardo, която свързва област Савой във Франция с провинция Вал д’Аост в Италия. италианският ски курорт La Thuile е свързан с френската La Rosiere, които заедно формиратEspace San Bernardo. Самият район на La Thuile, е смятан за относително спокоен и особено подходящ за семейства. Състои се от две части – по-нова и по-стара, като двете са свързани една с друга, чрез безплатен автобус. 
Иммено тук, всяка зима скиори от всички краища на света се стичат, за да се пуснат по 152 километровите писти, които са с различна степен на трудност – от начинаещи до напреднали.
 Благодарение на доброто си георграфско местоположение, намиращо се в подножието на връх Монблан с надморска височина от 1441 м, La Thuile се радва на благоприятен климат, който удължава зимния спортен сезон. Тук работят и над 400 машини за сняг, които гарантират отлична снежна покривка, a за да направят вашeтo ски приключение още по-добро работят над 35 лифта, които могат да превозят до 45 хиляди души на час.
 Една от възможностите, които предоставя курорта е каране във френския курорт Ла Розиере.

WINTER 2020
La Thuile
(14.03 – 21.03.2020)

1 ДЕН – (14.03- Събота) Италия
Настаняване в апартаментите след 16:00 ч. Свободно време за почивка, опознаване на курорта и точене на кантове. Нощувка.

2 – 7 ДЕН (15 -20.03- Неделя – Петък ) 
След като получите вашата ски карта ще имате възможност да решите по кои от всичките 150 км писти да се спуснете в La Thuile Пригответе се за много емоции, игри на снега и нови запознанства. Вечер за желаещите ще организираме и партита.

8 ДЕН – (21.03- Събота )
Освобождаване на апартаментите преди обяд. Отпътуване към България.

БЛАНКА ЗА ЗАПИСВАНЕ:
https://blank.rapsodytravel.bg

ЦЕНА:  oт 479 EUR/ само по запитване/

 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

– 7 нощувки
– 6 дневна ски карта
– Посрещане и настаняване от представител на аганцията

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

– Транспорт с модерни туристически автобуси /предвидено е място за вашата ски екипировка/ – 100 € (при мин. 45 записани). Тръгване 13.03/петък/ в 13:00 и връщане 22.03/неделя/ в късния следобед при събиране на мин. 45 човека
– Туристическа такса около 1€-1,5€ на ден за един човек , плаща се на място
– Медицинска застраховка – 35 лв. (покритие 20 000€ + 5000€ спасителни операции) за пистово каране
– Медицинска застраховка – 55 лв. (покритие 20 000€ + 5000€ спасителни операции) за извън пистово каране
– Депозит щета 300 € на човек – задължително. Блокира се от кредитна карта.  Връща се в края на престоя при неустановяване на щети в апартамента.
– Спално бельо + хавлия – 15 € на човек за целия престой. Може да носите лично спално белъо и хавлия.
– Чистене на апартамента се доплаща на място (при желание)
– Доплащане за празно легло 100 евро (за целия престои)
– Допълнителна ски/сноуборд екипировка – 40€ / на брой/

 

ОПЦИЯ ТРАНСФЕР

И тази година всички желаещи да се предвижат до Милано със самолет ще бъдат извозени от автобусите до курорта и обратно след това до Бергамо, Милано. Разписанието на WizzAir и RyanAir позволява да вземем всички желаещи на 14.03 /събота/ около 12:00-12:30 от летище Бергамо. Връщането ще бъде на 21.03 след 17:00ч. в Бергамо, поради което препоръчваме самолетните билети, които ще закупите да бъдат за 22.03.

Всички, които искат да се възползват от тази услуга, трябва да заплатят редовната цена на транспорта (100 €) и сами да осигурят самолетните си билети!
Важно уточнение е, че от България може да качите в автобуса Вашата ски екипировка*, но не и личния Ви багаж, за него ще бъде предвидено място от Милано Бергамо.

*ски екипировка включва:
ски/сноуборд, обувки, щеки, каска, очила, протектори. Препоръчваме да бъдат опаковани в ски/сноуборд калъф, който да е надписан.

ДРУГИ УСЛОВИЯ:

– Записването става срещу капаро от 100лв., а останала сума се заплаща на вноски, както следва:
до 30.09.2019 – 200лв.
до 30.11.2019
до 30.01.2020 – остатъка в зависимост от избрания пакет

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

– Резервации на места се пазят до 48 часа.
– Пътуването се осъществява само с валидна лк или валиден международен транспорт.
– Пътуването НЕ Е подходящо  за хора с ограничена подвижност.
– Цената е валидна при минимум 45 туристи, а срока за уведомяване при несъбран минимум е 7 дни преди датата на тръгване.
-Цената на пакета е валидна при тръгване от София

Застраховка „Отмяна от пътуване“:
-ТО предоставя възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване”, по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация може да получите от ТУК или в офиса на агенцията

Анулация:
Записаните туристи могат да прекратят договора при заплащане на стандартни такси за прекратяване, спрямо  изискваните от туроператора стандартни разходи за прекратяване на договора, съгласно чл. 89, ал. 1 – 4, заложени в Общите условия на туроператора (https://gdpr.rapsodytravel.bg/ОU_Rapsody_FINAL.pdf ), които се предават на туриста преди сключване на договора

Бланка за записване: https://blank.rapsodytravel.bg


Comments

1
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start