Rapsody travel Bulgaria

за нас

Добре дошли в света на РАПСОДИ ТРАВЕЛ ГРУП

Добре дошли в света на незабравимите пътувания и лудите купони. Един свят, където традиционните граници на организация отдавна са забравени, свят в който са поставени нечувани до сега стандарти за забавление, свят, в който всички емоции и спомени се мерят в тонове! ...

Проверете сами защо над 70 000 студенти вече 8 години се доверяват на най-голямото туристическо семейство на Балканите – Rapsody Travel Group, част от което сме и ние!!!

За четвърта поредна година Вие и Вашите колеги от България ще имате възможността да се докоснете до тези запомнящи се пътувания. Нашите оферти са нещо повече от обикновени екскурзии! Освен откриване на нови дестинации и различни култури, те съчетават в себе си и невероятния студентски парти дух и незабравими моменти, изживяни заедно с хиляди млади хора от България и Балканите! Моменти, които няма как да забравите, и за които ще разказвате дълго време...

За Вашето ново приключение и изключително прeживяване се грижи екип от млади хора, които споделят вашите интереси и знаят какво е необходимо на туристи като вас – свобода, икономичност и професионализъм 25 часа в денонощието! Изберете вашата party дестинация, останалото е нашата грижа! Гарантираме добро настроение и много положителни емоции!

Скъпи приятели, Добре дошли в света на незабравимите пътувания и лудите купони. Един свят, където традиционните граници на организация отдавна са забравени, свят в който са поставени нечувани до сега стандарти за забавление, свят, в който всички емоции и спомени се мерят в тонове! ...

Кои сме ние?

Рапсоди Травел е туристическа агенция, която е безспорен лидер в организирането на пътувания за млади хора от Балканите през последните 10 години. През всички тези години ние сме направили повече от 100 000 твои колеги част от нашите вълнуващи екскурзии.

Задавате си въпроса с какво сме по-различни от другите агенции?

Нашите оферти са нещо повече от обикновени екскурзии! Освен откриване на нови дестинации и различни култури, те съчетават в себе си и невероятния студентски парти дух и незабравими моменти, изживяни заедно с хиляди млади хора от България и Балканите! Моменти, които няма как да забравите, и за които ще разказвате дълго време...

За Вашето ново приключение и изключително прeживяване се грижи екип от млади хора, които споделят вашите интереси и знаят какво е необходимо на един млад турист - свобода в избора, оригинални идеи, нестандартна анимация и професионализъм 25 часа в денонощието! Изберете вашата party дестинация, останалото е нашата грижа! Проверете сами защо над 100 000 студенти вече 10 години се доверяват на най-голямото туристическо семейство на Балканите – Rapsody Travel Group, част от което сме и ние!!! Гарантираме добро настроение и много положителни емоции!

Ваш : Rapsody Travel Team

ОБЩИ УСЛУВИЯ НА РАПСОДИ ТРАВЕЛ БЪЛГАРИЯ

ТУРОПЕРАТОРСКИ ЛИЦЕНЗ

ОСНОВНИ ПРАВА НА ТУРИСТАЗ

ЗАСТРАХОВКА

+96864 Пътници:

млади пътуват с нас!

+99 Дестинации:

Незабравими места,които можете са посетите!

"More than a travel"

ВАШИТЕ МНЕНИЯЗА НАС

Image

Стоян Желязков

"Средиземноморската екскурзия е едно божествено изживяване, което нямаше да е същото ако не беше уникалният екип на Рапсоди. Благодаря за прекрасните мигове заедно..."

Image

Мирослав Василев

"Закинтос - невероятно преживяване създадено от Rapsody. Благодаря и на Krasimir Mladenov, който като наш гид успя да създаде страхотна атмосфера в съчетание с истински професионализъм."

Image

Михаела Тодорава

"Засега имам 2 невероятни пътувания, отговарящи изцяло на описаното от агенцията и тотално превишаващи очакванията ми. Чакам 3-тото с нетърпение! 🙂"

Image

Диан Боев

"Най-добрата агенция в България, събираща най-готините млади хора на една място! Повече от агенция! Защото всяка екскурзия с Рапсоди Травел се превръща в повече от пътуване..."

1
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start